Notícies

Pàgina 1 de 7
 • Carnaval 22 de febrer de 2017 Arriba el Carnestoltes 2017 a Gelida

  Aquest cap de setmana, Gelida gaudirà amb la festa del Carnestoltes 2017.
  Divendres 24 és el torn del Casal de la Gent Gran amb un berenar de carnestoltes i ball. El preu del berenar és de 10€ i cal fer les inscripcions prèviament al Casal Gent Gran.
  La Rua Infantil de Carnaval és dissabte 25, a 2/4 de 5 de la tarda, que sortirà des de la plaça de l'Església. Amb un recorregut pels carrers de Gelida acompanyats amb el grup de Batucada Tukats de Gelida, per finalitzar al Saló d'Espectacles de l'UCG amb animació a càrrec de La Pandilla Canina i coca amb xocolata, així com un photocall.
  A la nit, Festa de Carnaval Nocturna amb concurs de disfresses amb els millors premis, s'iniciarà a les 00h al Saló d'Espectacles de l'UCG.
  Actes organitzats per la Regidoria de Gent Gran, Regidoria de festes i l'Assemblea de Joves de Gelida

 • Cursos de francès 15 de febrer de 2017 Regidoria Educació: Nous Cursos de francès

  Els cursos de francès es posen en marxa la setmana del 16 de febrer de 2017. Aquest trimestre el curs tindrà 8 sessions, el preu és de 80€ i finalitzarà la setmana del 6 d'abril.
  Les classes es realitzaran al Centre d'Iniciatives Culturals (CIC)
  Els que estiguin interessats la matrícula és on-line a través del formulari del web municipal (www.gelida.cat). Per més informació podeu trucar al telèfon 93 779.22.15 de 4 a 8 del vespre.

  Les matricules es confirmaràn a traves de correu electrònic.

  Matricules on-line a través del formulari (matricules del 15 al 28 de febrer): Accés al formulari

 • Pla Local Joventut de Gelida 13 de febrer de 2017 Els joves de Gelida convocats per dir la seva al voltant del Pla Local de Joventut

  L'Ajuntament de Gelida convoca als joves del municipi, el proper dijous 23 de febrer, perquè puguin de la seva al voltant del Pla Local de Joventut i quines són les polítiques volen al poble al voltant del seu col·lectiu.
  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Gelida iniciava el passat mes de setembre la revisió del Pla Local de Joventut conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

 • Nous horaris bus funi festius 10 de febrer de 2017 Nous horaris BUS FUNI

  Nous horaris del BUS FUNI que estaran vigents des de demà dissabte, dia 11 de febrer.
  Aquests canvis venen motivats pels canvis d’horari dels trens que RENFE va comunicar en el dia d’ahir a Autocars HILLSA.

 • Repavimentació Mossèn Jacint Verdaguer 31 de gener de 2017 Obres de repavimentació d'un tram del carrer Mossén Jacint Verdaguer

  Les millores previstes per la setmana vinent no s'aturen i dins les actuacions previstes, de manteniment i millora de l’espai públic, també s’iniciaran les obres de repavimentació amb aglomerat asfàltic d’un tram del carrer Mossèn Jacint Verdaguer (des del carrer Coral Artesans fins al carrer Salvador Espriu.
  L’obra està previst executar-la en dos dies i en les següents fases, el Dimecres, dia 1 de febrer, Fressat de tot el tram i el Dijous, dia 2 de febrer, Asfaltat de tot el tram.

 • Obres repavimentació 31 de gener de 2017 Obres de repavimentació d'un tram del c/Enric Prat de la Riba en la cruïlla amb la Ctra. de Sant Llorenç

  Seguint amb les diferents actuacions previstes de manteniment i millora de l’espai públic, un cop detectats uns lleus enfonsaments d’una part del ferm, la setmana vinent s’iniciaran la reparació i pavimentació, amb aglomerat asfàltic, d’un tram del carrer Enric Prat de la Riba, en la cruïlla amb la carretera de Sant Llorenç en sentit sortida.
  Les obres s’executaran el dimecres, 1 de febrer, i el dijous, 2 de febrer, i consistiran en el repicat del ferm actual, el sanejat i la formació de la base de la nova caixa de pavimentació i la corresponent pavimentació amb aglomerat asfàltic.

 • Mapes plealerta Pla Neucat 25 de gener de 2017 Gelida en la zona de prealerta del Pla Neucat prevista per avui

  Protecció Civil posa en prealerta el pla NEUCAT per la previsió de nevades en cotes baixes a diferents punts de la Catalunya Central i del litoral i prelitoral central. No es preveu una nevada ni extensa ni abundant però caldrà seguir-ne l’evolució donat que es poden produir precipitacions en forma de neu granulada.

 • L'Ajuntament preparat per les baixes temperatures 18 de gener de 2017 L'Ajuntament preparat per les baixes temperatures

  L’Ajuntament de Gelida ha posat a punt els dispositius necessaris per a donar resposta a les necessitats que es puguin derivar de les baixes temperatures en els propers dies.

 • Arranjament de la vorera del carrer Anoia 18 de gener de 2017 Inici de les obres d'arranjament de la vorera del carrer Anoia

  El dilluns, 16 de gener, s’iniciaran les obres d’arranjament de la vorera nord del carrer Anoia (vorera esquerra en el sentit de la circulació), des de la Plaça del Pi fins a la Plaça Triangular. Una més de les actuacións previstes pel manteniment i la millora de l'espai públic, que s'aniran executant durant aquest mandat.

 • Aula de Llengües de l'Escorxador 22 de desembre de 2016 Regidoria Educació: Nous Cursos d'anglès per començar l'any

  Els cursos d'anglès es tornen a posar en marxa a partir de la setmana del 16 de gener de 2017. Aquest trimestre el curs tindrà 6 sessions, el preu és de 60€ i finalitzarà la setmana del 23 de febrer.
  Les classes es realitzaran principalment al Centre Cívic de l'Escorxador i algunes al CIC.
  Els que estiguin interessats la matrícula és on-line a través del formulari del web municipal ( www.gelida.cat). Per més informació, podeu trucar al telèfon 93 779.22.15 de 4 de la tarda a 8 del vespre.
  Les matrícules es confirmaran a través correu electrònic.

 • Tallers de costura amb màquina de cosir 22 de desembre de 2016 La Regidoria d'Educació posa en marxa un altre cop els Tallers de costura amb màquina de cosir

  La Regidoria d'Educació posa en marxa un altre cop els Tallers de costura amb màquina de cosir.
  Tindran una durada de nou sessions, s'iniciarà el 25 de gener fins el 22 de març de 2017. Les classes es faran al Centre Cívic de l'Escorxador en dos horaris: dimecres de 16.30 a 18,30 o de 18,30 a 20,30h .
  El preu de l'activitat és de 65€.
  Les matrícules seran confirmades per correu electrònic.
  La matrícula s'ha de fer online a la pàgina www.gelida.cat, i si en voleu més informació, podeu trucar al telèfon 937 792 215 de 16 a 20h.

   

 • Agenda Nadal 2016-2017 20 de desembre de 2016 Nova Agenda amb totes les activitats de festes

  Com cada any des de l'Ajuntament, des de les Regidories de Cultura i Festes amb la col·laboració de diverses entitats, us oferim l'agenda amb les activitats de les festes nadalenques.
  Així mateix les diferents exposicions amb els seus horaris i les activitats del Parc Infantil de Nadal.

 • Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música 19 de desembre de 2016 El proper dimarts 20 de desembre a partir de les 18,30h: Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música a l'Església Parroquial de Sant Pere de Gelida

  A les escales de l’Església els alumnes més petits de l’escola interpretaran Nadales per donar-vos la benvinguda al concert. Posteriorment, ja dins l’església, podrem sentir les altres corals infantils, algunes agrupacions instrumentals de Joves i Adults i la Big Band d’Adults.

 • Ampliació institut 13 de desembre de 2016 La Consellera d'Ensenyament inaugurarà l'ampliació de l'institut de Gelida

  El proper dimecres, dia 14 de desembre, a les 16.45h, la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, inaugurarà les obres ja finalitzades de l’ampliació de l’institut de Gelida.

 • Una nit Màgica 1 de desembre de 2016 Torna "Una nit màgica"

  Donat l’èxit de les edicions passades, tornarem a tirar endavant la iniciativa “Una nit màgica”. Es tracta d’una proposta adreçada a tots els nens i nenes de Gelida que pretén aconseguir que la Nit de Reis sigui una mica més màgica per a tots els infants i les famílies del municipi, fent possible que, durant aquesta nit, un dels tres Reis Mags vingui a casa vostra i entregui al vostre fill/a un dels regals que prèviament ens haureu fet arribar.

Pàgina 1 de 7
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28