Notícies

Pàgina 1 de 5
 • Informació per WhatsApp 16 de juny de 2017 Connectats amb Tu. Servei d'informació per WhatsApp de l'Ajuntament de Gelida

  Vols que l'Ajuntament et comuniqui per Whatsapp informacions d'actualitat municipal, esdeveniments, incidències que et poden afectar o comunicacions de caràcter important?

 • Actijoves estiuenc 16 de juny de 2017 Actijoves estiuenc: activitats per adolescents de 12 a 16 anys

  Aquest estiu a Gelida des de les regidories de Serveis Socials, Joventut i el Patronat d’Esports us oferim activitats per adolescents de 12 a 16 anys que us ajudaran a passar la calor.

 • 15 de juny de 2017 Borsa de lloguer comarcal cerca habitatges per llogar

  Borsa de lloguer comarcal cerca habitatges per llogar arreu de la comarca. Si teniu coneixement de propietaris del vostre municipi, us preguem que els hi feu arribar aquesta informació.

 • Revetlla de Sant Joan 12 de juny de 2017 Revetlla de Sant Joan 2017: Sopar Popular. Ampliat inscripció fins dimecres 20h

  Com cada any la Regidoria de Festes de l'Ajuntament organitza per aquesta revetlla de Sant Joan el sopar Popular.
  Cadascú ha de portar el seu sopar, l'organització hi posa la coca i el cava.
  (inscripcions prèvies on-line i al CIC del 12 al 16 de juny de 16 a 20 h

 • Funicular de Gelida 9 de juny de 2017 Avui s'inicien les tasques per finalitzar l'estudi i dur a terme la reparació del Funicular de Gelida

  Avui s'inicien les primeres tasques, directes sobre el camp, per dur a terme l'estudi integral i poder trobar les millors solucions per reparar definitivament el Funicular de Gelida. Per aquest motius, es fa el desmuntatge de les caixes i el seu trasllat a un taller de Rubí on poder executar l'estudi.
  Després del compromís de FGC i la Generalitat per dur a terme la reparació de l'avaria del Funicular de Gelida, es van fer una sèrie d'estudis previs per determinar quin ha de ser el procediment adequat per a fer les tasques.

 • A Gelida anem per feina... 1 de juny de 2017 Nous Plans d'ocupació: A Gelida anem per feina...

  Emmarcat dins del projecte "A Gelida, anem per feina", l'Ajuntament ha obert la convocatòria de nous plans d'ocupació destinats a persones del municipi que es troben a l'atur.
  En aquest sentit, s'ha creat una convocatòria per a seleccionar un total de 13 treballadors/es d'especialitats diverses per a la realització de projectes en diferents àrees de l'Ajuntament.
  El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres vinent, 9 de juny.


 • Gelida seu del 27è aplec de penyes del RCDE 26 de maig de 2017 Gelida seu del 27è aplec de penyes del RCDE

  Gelida serà la seu de l'aplec de penyes de l'Espanyol d'aquest 2017, que enguany arriba a la seva 27ena.

  Els dies 9, 10 i 11 de juny, el municipi es converteix en la seu del món perico, acollint la 27ena edició de l'Aplec de Penyes de l'Espanyol.

 • El dimecres 19 de juny finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer 26 de maig de 2017 El dimecres 19 de juny finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer

  El model d’atenció integral del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals.
  El Servei Comarcal d'Habitatge, en el marc d'aquest model d'atenció integral, tramita els ajuts per al pagament del lloguer que convoca l'Agència de l'Habitatge de la Generalitat. Des del Servei d'Habitatge es recomana a totes les persones de l'Alt Penedès que visquin de lloguer, que s'informin per valorar si sol·liciten els ajuts malgrat no complir estrictament amb els barems econòmics de la convocatòria, ja que en edicions anteriors la Generalitat ha destinat els romanents a subvencionar parcialment aquestes sol·licituds. Les persones residents a l'Alt Penedès (excepte Vilafranca) que estiguin interessades a informar-se o a tramitar els ajuts per al pagament del lloguer s'han d'adreçar al Consell Comarcal (a l'Ajuntament, els residents a Vilafranca).

 • L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna 17 de maig de 2017 L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna

  L’Ajuntament de Gelida, des de la Regidoria d'Educació i de Joventut, obra una aula d’estudi nocturna a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.
  El nou espai per estudiar romandrà obert del 29 de maig al 30 de juny, des de les 8 del vespre, un cop tancat el servei de Biblioteca, fins a les 12 hores de la nit, de dilluns a divendres. Un servei que s'ofereix per a estudiantes majors de 16 anys, per accedir-hi caldrà presentar DNI o Carnet de Conduir.

 • 19 Tot Esport - Estiu 2017 11 de maig de 2017 La Regidoria d'Esports treu el nou Tot Esport

  Amb la proximitat del període estiuenc la Regidoria d'Esports treu la nova edició de la publicació Tot Esport amb totes les ofertes per aquesta temporada així com, l'EstiuViu i l'EstiuEsport. Aquest any amb la novetat de la incorporació de l'anglès, adaptat a totes les edats i coneixements, així com totes les activitats per gaudir-ne de manera més intensa i profitosa.

 • Oberta convocatòria anuncis Programa Festa Major 11 de maig de 2017 Oberta la convocatòria d'anuncis pel Programa de Festa Major

  Un cop més el Programa de Festa Major està en període d'elaboració i, així mateix, la possibilitat d'inserir-hi un espai publicitari.

 • L'EMMG OBRIM PERíODE DE MATRICULACIÓ 8 de maig de 2017 L'Escola Municipal de Música de Gelida: Obre període de matriculació

  Per confirmar la plaça en el cas dels alumnes de l'Escola, com per fer-la de nova, s'ha de fer presencial al mostrador de recepció.

 • Programa de Festa Major 5 de maig de 2017 Programa Festa Major 2017

  S’ha obert el termini per a la presentació d’escrits per al Programa de Festa Major. Aquest, amb la valuosa aportació de moltes persones i entitats de Gelida vinculades al nostre poble, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any.

 • Portada Programa Festa Major 5 de maig de 2017 Concurs per al disseny de la portada del programa de Festa Major 2017

  Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gelida obrim una nova convocatòria del concurs per al disseny de la portada del Programa de Festa Major del nostre municipi.

 • 2 de maig de 2017 Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

  Des d’avui i fins al proper dijous 12 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.
  La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.
  La preinscripció es formalitza, sempre dins el període indicat, en l’imprès que es facilitarà a les famílies en el moment de la sol·licitud.

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28