Notícies

Pàgina 1 de 5
 • Informació per WhatsApp 24 de juliol de 2017 Connectats amb Tu. Servei d'informació per WhatsApp de l'Ajuntament de Gelida

  Vols que l'Ajuntament et comuniqui per Whatsapp informacions d'actualitat municipal, esdeveniments, incidències que et poden afectar o comunicacions de caràcter important?

 • 24 de juliol de 2017 Aprovat el reglament del nou Consell Municipal d’Educació

  El reglament del nou Consell Municipal d’Educació de Gelida (CMEG) ja està definitivament aprovat després que hagi passat pel corresponent període d’exposició pública posterior a l’aprovació unànime del Ple. 

 • Liceu a la fresca 18 de juliol de 2017 “Liceu a la fresca” amb Il trovatore a Gelida

  Gelida és un dels 166 municipis que porta enguany l’òpera a l’aire lliure amb el “Liceu a la fresca” que projectarà Il trovatore .

 • Projecte de millora aparcament RENFE 14 de juliol de 2017 Inici del projecte de millora de l’aparcament de l’estació de RENFE

  El proper dimarts s’iniciaran les obres del projecte de renovació i ampliació de l’aparcament municipal de l’estació de Renfe, amb un pressupost de 324.984,80€.

 • Sala de Plens en la Marató de donació de sang 11 de juliol de 2017 Èxit a la marató de donació de sang a Gelida amb 131 participants

  131 persones van participar de l’èxit de la Marató de Donació de Sang que es va celebrar a Gelida aquest passat 8 de juliol. D’aquestes, 125 donacions es van fer efectives, i la resta, 6 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang. Volem ressaltar les 18 persones que no havien donat mai sang i es van iniciar en la donació en aquesta Marató.

 • 7 de juliol de 2017 Oberta convocatòria per les barres de Festa Major per les Entitats

  Convocatòria per l’adjudicació a entitats sense afany de lucre de gelida del dret d’utilització del pati del Montcau per a la instal•lació de la barra del bar durant la celebració de l’empalmada de festa major la matinada del 19 al 20 d’agost de 2017.

 • Ajornat l'Acte de retirada de símbols franquistes 30 de juny de 2017 Ajornat l'Acte de retirada de símbols franquistes

  Lamentem informar que per motius sobrevinguts s'ha hagut d'ajornar l'acte de retirada de símbosl franquistes previst per avui divendres a les 19h.
  Comunicarem novament la data de l'acte més endavant.
  Disculpeu les molèsties.

 • El servei de bus Sant Llorenç-Gelida-Barcelona 23 de juny de 2017 El servei de bus Sant Llorenç-Gelida-Barcelona també al juliol amb nous horaris

  El servei de bus Sant Llorenç-Gelida-Barcelona, que es va posar en funcionament el passat mes de setembre, continua el seu servei al mes de juliol amb nous horaris. El servei estarà en funcionament fins al 31 de juliol i reprendrà el 4 de setembre.

 • Actijoves estiuenc 16 de juny de 2017 Actijoves estiuenc: activitats per adolescents de 12 a 16 anys

  Aquest estiu a Gelida des de les regidories de Serveis Socials, Joventut i el Patronat d’Esports us oferim activitats per adolescents de 12 a 16 anys que us ajudaran a passar la calor.

 • 15 de juny de 2017 Borsa de lloguer comarcal cerca habitatges per llogar

  Borsa de lloguer comarcal cerca habitatges per llogar arreu de la comarca. Si teniu coneixement de propietaris del vostre municipi, us preguem que els hi feu arribar aquesta informació.

 • Revetlla de Sant Joan 12 de juny de 2017 Revetlla de Sant Joan 2017: Sopar Popular. Ampliat inscripció fins dimecres 20h

  Com cada any la Regidoria de Festes de l'Ajuntament organitza per aquesta revetlla de Sant Joan el sopar Popular.
  Cadascú ha de portar el seu sopar, l'organització hi posa la coca i el cava.
  (inscripcions prèvies on-line i al CIC del 12 al 16 de juny de 16 a 20 h

 • Funicular de Gelida 9 de juny de 2017 Avui s'inicien les tasques per finalitzar l'estudi i dur a terme la reparació del Funicular de Gelida

  Avui s'inicien les primeres tasques, directes sobre el camp, per dur a terme l'estudi integral i poder trobar les millors solucions per reparar definitivament el Funicular de Gelida. Per aquest motius, es fa el desmuntatge de les caixes i el seu trasllat a un taller de Rubí on poder executar l'estudi.
  Després del compromís de FGC i la Generalitat per dur a terme la reparació de l'avaria del Funicular de Gelida, es van fer una sèrie d'estudis previs per determinar quin ha de ser el procediment adequat per a fer les tasques.

 • A Gelida anem per feina... 1 de juny de 2017 Nous Plans d'ocupació: A Gelida anem per feina...

  Emmarcat dins del projecte "A Gelida, anem per feina", l'Ajuntament ha obert la convocatòria de nous plans d'ocupació destinats a persones del municipi que es troben a l'atur.
  En aquest sentit, s'ha creat una convocatòria per a seleccionar un total de 13 treballadors/es d'especialitats diverses per a la realització de projectes en diferents àrees de l'Ajuntament.
  El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres vinent, 9 de juny.


 • Gelida seu del 27è aplec de penyes del RCDE 26 de maig de 2017 Gelida seu del 27è aplec de penyes del RCDE

  Gelida serà la seu de l'aplec de penyes de l'Espanyol d'aquest 2017, que enguany arriba a la seva 27ena.

  Els dies 9, 10 i 11 de juny, el municipi es converteix en la seu del món perico, acollint la 27ena edició de l'Aplec de Penyes de l'Espanyol.

 • El dimecres 19 de juny finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer 26 de maig de 2017 El dimecres 19 de juny finalitza el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament del lloguer

  El model d’atenció integral del Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals.
  El Servei Comarcal d'Habitatge, en el marc d'aquest model d'atenció integral, tramita els ajuts per al pagament del lloguer que convoca l'Agència de l'Habitatge de la Generalitat. Des del Servei d'Habitatge es recomana a totes les persones de l'Alt Penedès que visquin de lloguer, que s'informin per valorar si sol·liciten els ajuts malgrat no complir estrictament amb els barems econòmics de la convocatòria, ja que en edicions anteriors la Generalitat ha destinat els romanents a subvencionar parcialment aquestes sol·licituds. Les persones residents a l'Alt Penedès (excepte Vilafranca) que estiguin interessades a informar-se o a tramitar els ajuts per al pagament del lloguer s'han d'adreçar al Consell Comarcal (a l'Ajuntament, els residents a Vilafranca).

Pàgina 1 de 5
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28