Notícies

Pàgina 3 de 6
 • jjj 25 de juny de 2018 Obres d’adequació per a la seguretat viària a la zona escolar del carrer Enric Prat de la Riba

  Aquesta setmana s'inicien les diferents actuacions previstes, de manteniment i millora de l’espai públic, amb l’execució d’unes obres de pacificació del trànsit en el tram que afecta l’Escola Les Fonts per tal de millorar la seguretat i la mobilitat dels alumnes.

 • nnn 21 de juny de 2018 XII entrega de Diplomes del projecte Futura de Gelida

  Futura és un projecte de formació i d’inserció laboral de l’Institut de Gelida que, juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica i Educació de l’Ajuntament, posa en contacte alumnes que tenen una adaptació curricular amb el món laboral, que enguany arriba a la 12a edició.

 • sj 20 de juny de 2018 La revetlla de Sant Joan amb precaució

  Com a conseqüència de la proximitat de festes que comporten l’encesa de focs i la venda i ús de productes pirotècnics a la via pública que coincideixen plenament amb el període d’alt risc d’incendis forestals, l’Ajuntament de Gelida considera necessària la publicació d’aquest ban per tal recordar-vos les mesures preventives d’acord amb la legislació vigent.

 • mm 12 de juny de 2018 Nova campanya de dinamització comercial a Gelida

  L'Associació de Comerciants i Botiguers de Gelida conjuntament amb la regidoria de Comerç de l'Ajuntament enceten aquesta setmana una campanya de dinamització comercial al municipi, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 • 12 de juny de 2018 Publicades les llista definitiva de la convocatòria dels Plans d'Ocupació 2018

  Ja pots consultar les Llistes definitives dels Plans d'ocupació de l'Aujuntament de Gelida.

 • jjj 6 de juny de 2018 Gelida es prepara per a les VII Jornades de Memòria Històrica

  La regidoria de Cultura presenta una nova edició de les Jornades de Memòria Històrica de Gelida que es desenvoluparà del 29 de juny a l’1 de juliol, amb un documental, una sortida per visitar el Museu Memorial de l’Exili a la Jonquera i una exposició.

 • 25 de maig de 2018 "A Gelida, anem per feina" - Convocatòria Plans d'Ocupació 2018

  Emmarcat dins del projecte "A Gelida, anem per feina", l'Ajuntament ha obert la convocatòria de nous plans d'ocupació destinats a persones del municipi que es troben a l'atur.
  En aquest sentit, s'ha creat una convocatòria per a seleccionar un total de 7 treballadors/es d'especialitats diverses per a la realització de projectes en diferents àrees de l'Ajuntament.
  El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres vinent, 8 de juny.

 • 22 de maig de 2018 Publicades les llistes provisionals de preinscripció a les llars d'infants

  Avui s'ha publicat la llista baremada de les sol·licituds rebudes segons els criteris generals de prioritat dels infants nascuts del 2016 al 2018.

 • 21 de maig de 2018 Ple ordinari a l'Ajuntament de Gelida

  Ple ordinaria a l'Ajuntament de Gelida, el proper dimarts 22 de maig, a les 21h a la Sala de plens Municipal.

 • 17 de maig de 2018 L’Ajuntament de Gelida amb el projecte Comerç 21

  En marxa la segona edició del programa “Comerç 21”, per dinamització del comerç interessat en créixer i millorar, promogut per la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç, i amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Gelida.

 • m 9 de maig de 2018 Surt al carrer TotEsport: el Butlletí esportiu de l'Estiu

  El butlletí TotEsport d’activitats esportives d’estiu, torna un any més, per donar a conèixer l'Estiuviu i l'Estiuesport, els campus esportius i la resta d'activitats pels mesos de juny i juliol organitzats pel Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament.

 • 7 de maig de 2018 L'Ajuntament convoca les places de monitors/es i director/a de l'Estiuviu 2018

  L’Ajuntament de Gelida ha obert la convocatoria per a la contractació del personal laboral temporal que ha de dur a terme les tasques de monitoratge i direcció, de l'activitat d'estiu que des del Patronat Municipal d’Esports s’organitza cada any, l'EstiuViu.

 • ssss 6 de maig de 2018 Es posa en marxa l'aula d'estudi en període d'examens

  Has de preparar exàmens? Necessites un lloc on estudiar?

  Del 21 de maig al 22 de juny, l'Ajuntament de Gelida en coordinació amb l'Assamblea de Joves obren, un any més, l'Aula d'estudi per als estudiants de Gelida que han de preparar-se per a la recta final del curs i necessiten un espai adequat per estudiar.

 • pre 30 d'abril de 2018 S'obre el període de preinscripció a les llars d’infants

  Des d’avui i fins al proper 11 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.

  La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.

 • ccc 25 d'abril de 2018 Obert el termini de presentació dels escrits del Programa de Festa Major

  S’ha obert el termini per a la presentació d’escrits per al Programa de Festa Major. Aquest, amb la valuosa aportació de moltes persones i entitats de Gelida vinculades al nostre poble, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any.


   

Pàgina 3 de 6
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28