Notícies

Pàgina 2 de 5
 • Una Nit Màgica 27 de novembre de 2017 Torna "Una nit màgica"

  Donat l’èxit de les edicions passades, tornarem a tirar endavant la iniciativa “Una nit màgica”. 

 • Síndic 21 de novembre de 2017 El Síndic de Greuges atendrà a Gelida el 30 de novembre

  El proper dijous 30 de novembre de 2017 l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya serà a Gelida.

 • ñ 21 de novembre de 2017 2a Edició Gelidencs Viatgers. Concurs fotogràfic i exposició col·lectiva

  Haureu de presentar la fotografia de viatge abans de l'1 de desembre com s'indica a les bases.

 • sang 20 de novembre de 2017 Dimarts 21 campanya de donació de sang a Gelida

  La donació de sang és necessària perquè els hospitals i clíniques garanteixin una medicina de qualitat. La major part de les intervencions quirúrgiques, trasplantaments d’òrgans o tractaments oncològics que es fan cada dia necessiten la transfusió de components sanguinis. Tot i els avenços científics, l’única via existent ara per ara per obtenir sang és la donació altruista.

   

 • Gelida celebra el 25N amb el lema NO ÉS NO! 20 de novembre de 2017 Gelida celebra el 25N amb el lema NO ÉS NO!

  El 25 de Novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, per manifestar socialment el rebuig vers les violències masclistes.

 • funifira 6 de novembre de 2017 Arriba la FUNIFIRA 2017

  Fa vuit anys naixia la FUNIFIRA, una fira que a l'entorn del maquetisme i l'oci ferroviari volia dinamitzar i donar a conèixes Gelida.
  Any rere any la FUNIFIRA ha anat prenent cos, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira.

 • 21D 3 de novembre de 2017 Obert el període de consulta del cens electoral

  Del 3 al 10 de novembre, ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral de les properes Eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al proper 21 de desembre.

 • 31 d'octubre de 2017 Per cinquè any consecutiu, l’Ajuntament de Gelida congela els impostos i les taxes

  El Ple municipal celebrat ahir, 30 d’octubre, aprova les ordenances fiscals per a 2018, amb els vots a favor del PSC i ICV i els vots en contra d’ERC i la CUP

 • Cartell 5N 27 d'octubre de 2017 Un diumenge amb la natura, gaudeix-lo en família

  El diumenge 5 de novembre la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat un seguit d’activitats per conviure amb la natura del nostre municipi. Les activitats amb inscripció cal fer-les abans del 31 d’octubre.

 • Taller per la Igualtat 17 d'octubre de 2017 Curs: salut i cicles vitals femenins amb la Fundació Aroa

  Amb aquest taller, i des d'una perspectiva de gènere, s'abordaran qüestions com la naturalesa biopsicoemocional cíclica de les dones (el vincle entre el cos, la ment, les emocions i l'energia vital), l'autocura i els hàbits de salut o la influència del patriarcat en els rols i en els cicles vitals femenins (menstruació, maternitat, menopausa).

   

 • 17 d'octubre de 2017 Santa Llúcia 2017: Fira d'artesans i Mostra d'Entitats

  Ja és obert el termini per sol·licitar espai per muntar una parada a la fira d’artesans o a la mostra d’entitats que tindrà lloc el proper 13 de desembre en motiu de la diada de Santa Llúcia. 

 • Cursos Anglès 9 d'octubre de 2017 Regidoria Educació: Continuen els cursos d'anglès

  Els cursos d'anglès es tornen a posar en marxa a partir de la setmana del 6 de novembre fins el 14 de desembre de 2017.

 • Santa Llúcia solidària 29 de setembre de 2017 Santa Llúcia Solidària 2017

  El premi /guardó Santa Llúcia Solidària és una iniciativa de l’Ajuntament de Gelida i la Comissió de Festes de Santa Llúcia, que va néixer l’any 2000 amb la intenció de fomentar l’esperit de solidaritat de la Festa de Santa Llúcia.

 • Concurs Cartell Santa Llúcia 29 de setembre de 2017 La Regidoria de Cultura convoca un nou concurs per al disseny del Cartell de Santa Llúcia 2017

  Ja està obert el termini de presentació de les propostes que han de ser lliurades abans del 10 de novembre a l'Ajuntament de Gelida o al CIC, en horari d'atenció al públic, o s'hauran d'enviar per correu certificat  a l'Ajuntament de Gelida. 

 • lactància 27 de setembre de 2017 Gelida celebra la Setmana de la Lactància Materna

  La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Gelida organitza una sèrie d’activitats per difondre els beneficis de la lactància materna en col·laboració a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, el Servei Català de la Salut i altres institucions i entitats de Salut.

Pàgina 2 de 5
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28