Notícies

Pàgina 2 de 5
 • 2 de maig de 2017 Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

  Des d’avui i fins al proper dijous 12 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.
  La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.
  La preinscripció es formalitza, sempre dins el període indicat, en l’imprès que es facilitarà a les famílies en el moment de la sol·licitud.

 • Funicula Gelida 12 d'abril de 2017 Gelida recuperarà el funcionament de l'emblemàtic Funicular

  FGC licitarà, el proper 15 de maig, el concurs per a posar en funcionament el Funicular de Gelida amb una inversió d’1’5 milions d’euros.
  El municipi de Gelida es troba aquests dies d’enhorabona amb la notícia de la posada en marxa dels procediments per executar la reparació de l’emblemàtic Funicular.

 • Curs de costura amb màquina de cosir 4 d'abril de 2017 Regidoria d'Educació: Curs de costura amb màquina de cosir

  La Regidoria d'Educació posa en marxa un nou Curs de Costura amb màquina de cosir.
  Tindràn una durada de 7 sessions, s'iniciarà el 26 d'abril fins el 7 de juny de 2017.
  Les classes es faran al Centre Cívic de l'Escorxador en dos horaris de dimecres de 16,30 a 18,30 o de 18,30 a 20,30h.
  El preu de l'activitat és de 55€.

 • 17 de març de 2017 Programa de suport pels als afectats de la clàusula terra

  Aquest passat mes de febrer el Servei Comarcal d'Habitatge ha realitzat dues xerrades per informar als ciutadans de la Comarca de l'Alt Penedès sobre les clàusules terra. Aquestes xerrades formen part d'un programa de suport a les persones afectades per les clàusules terra amb l'objectiu de facilitar-los-hi la reclamació extrajudicial establerta en el RDL 1/2017.

 • Educa 2 de març de 2017 Surt el butlletí Educa amb la informació de Portes Obertes als Centres Escolars 2017 - 2018

  Coincidint amb el període de preinscripcions als centres educatius per al curs 2017-2018, la regidoria d'Educació, publica el butlletí Educa. El butlletí conté informació sobre la preinscripció, els projectes educatius i els serveis de les escoles de Gelida, així com els actes de portes obertes previstos. Durant la setmana del 6 al 13 de març, les dues llars d'infants, les escoles d'infantili primària, l'institut i l'escola de música obren les seves portes i conviden les famílies a conèixer de prop el projecte educatiu i el seu dia a dia amb visites majoritàriament durant l'horari lectiu. A més, s'han programat dues xerrades d'orientació adreçades a les famílies i als alumnes de 4t ESO i 2n Batxillerat sobre les sortides acadèmiques i laborals després dels estudis obligatoris i postobligatoris.

 • Cursos d'Aglès 23 de febrer de 2017 Regidoria Educació: Continuen els cursos d'anglès

  Els cursos d'anglès es tornen a posar en marxa a partir de la setmana del 6 de març de 2017. Aquest trimestre el curs tindrà 7 sessions, el preu és de 70€ i finalitzarà la setmana del 27 d'abril.
  El període de matricules és entre el 23 de febrer i el 10 de març.
  Les classes es realitzaran principalment al Centre Cívic de l'Escorxador i algunes al CIC.
  Els que estiguin interessats la matrícula és on-line a través del formulari del web municipal ( www.gelida.cat). Per més informació, podeu trucar al telèfon 93 779.22.15 de 4 de la tarda a 8 del vespre.

 • Carnaval 22 de febrer de 2017 Arriba el Carnestoltes 2017 a Gelida

  Aquest cap de setmana, Gelida gaudirà amb la festa del Carnestoltes 2017.
  Divendres 24 és el torn del Casal de la Gent Gran amb un berenar de carnestoltes i ball. El preu del berenar és de 10€ i cal fer les inscripcions prèviament al Casal Gent Gran.
  La Rua Infantil de Carnaval és dissabte 25, a 2/4 de 5 de la tarda, que sortirà des de la plaça de l'Església. Amb un recorregut pels carrers de Gelida acompanyats amb el grup de Batucada Tukats de Gelida, per finalitzar al Saló d'Espectacles de l'UCG amb animació a càrrec de La Pandilla Canina i coca amb xocolata, així com un photocall.
  A la nit, Festa de Carnaval Nocturna amb concurs de disfresses amb els millors premis, s'iniciarà a les 00h al Saló d'Espectacles de l'UCG.
  Actes organitzats per la Regidoria de Gent Gran, Regidoria de festes i l'Assemblea de Joves de Gelida

 • Cursos de francès 15 de febrer de 2017 Regidoria Educació: Nous Cursos de francès

  Els cursos de francès es posen en marxa la setmana del 16 de febrer de 2017. Aquest trimestre el curs tindrà 8 sessions, el preu és de 80€ i finalitzarà la setmana del 6 d'abril.
  Les classes es realitzaran al Centre d'Iniciatives Culturals (CIC)
  Els que estiguin interessats la matrícula és on-line a través del formulari del web municipal (www.gelida.cat). Per més informació podeu trucar al telèfon 93 779.22.15 de 4 a 8 del vespre.

  Les matricules es confirmaràn a traves de correu electrònic.

  Matricules on-line a través del formulari (matricules del 15 al 28 de febrer): Accés al formulari

 • Pla Local Joventut de Gelida 13 de febrer de 2017 Els joves de Gelida convocats per dir la seva al voltant del Pla Local de Joventut

  L'Ajuntament de Gelida convoca als joves del municipi, el proper dijous 23 de febrer, perquè puguin de la seva al voltant del Pla Local de Joventut i quines són les polítiques volen al poble al voltant del seu col·lectiu.
  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Gelida iniciava el passat mes de setembre la revisió del Pla Local de Joventut conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

 • Nous horaris bus funi festius 10 de febrer de 2017 Nous horaris BUS FUNI

  Nous horaris del BUS FUNI que estaran vigents des de demà dissabte, dia 11 de febrer.
  Aquests canvis venen motivats pels canvis d’horari dels trens que RENFE va comunicar en el dia d’ahir a Autocars HILLSA.

 • Repavimentació Mossèn Jacint Verdaguer 31 de gener de 2017 Obres de repavimentació d'un tram del carrer Mossén Jacint Verdaguer

  Les millores previstes per la setmana vinent no s'aturen i dins les actuacions previstes, de manteniment i millora de l’espai públic, també s’iniciaran les obres de repavimentació amb aglomerat asfàltic d’un tram del carrer Mossèn Jacint Verdaguer (des del carrer Coral Artesans fins al carrer Salvador Espriu.
  L’obra està previst executar-la en dos dies i en les següents fases, el Dimecres, dia 1 de febrer, Fressat de tot el tram i el Dijous, dia 2 de febrer, Asfaltat de tot el tram.

 • Obres repavimentació 31 de gener de 2017 Obres de repavimentació d'un tram del c/Enric Prat de la Riba en la cruïlla amb la Ctra. de Sant Llorenç

  Seguint amb les diferents actuacions previstes de manteniment i millora de l’espai públic, un cop detectats uns lleus enfonsaments d’una part del ferm, la setmana vinent s’iniciaran la reparació i pavimentació, amb aglomerat asfàltic, d’un tram del carrer Enric Prat de la Riba, en la cruïlla amb la carretera de Sant Llorenç en sentit sortida.
  Les obres s’executaran el dimecres, 1 de febrer, i el dijous, 2 de febrer, i consistiran en el repicat del ferm actual, el sanejat i la formació de la base de la nova caixa de pavimentació i la corresponent pavimentació amb aglomerat asfàltic.

 • Mapes plealerta Pla Neucat 25 de gener de 2017 Gelida en la zona de prealerta del Pla Neucat prevista per avui

  Protecció Civil posa en prealerta el pla NEUCAT per la previsió de nevades en cotes baixes a diferents punts de la Catalunya Central i del litoral i prelitoral central. No es preveu una nevada ni extensa ni abundant però caldrà seguir-ne l’evolució donat que es poden produir precipitacions en forma de neu granulada.

 • L'Ajuntament preparat per les baixes temperatures 18 de gener de 2017 L'Ajuntament preparat per les baixes temperatures

  L’Ajuntament de Gelida ha posat a punt els dispositius necessaris per a donar resposta a les necessitats que es puguin derivar de les baixes temperatures en els propers dies.

 • Arranjament de la vorera del carrer Anoia 18 de gener de 2017 Inici de les obres d'arranjament de la vorera del carrer Anoia

  El dilluns, 16 de gener, s’iniciaran les obres d’arranjament de la vorera nord del carrer Anoia (vorera esquerra en el sentit de la circulació), des de la Plaça del Pi fins a la Plaça Triangular. Una més de les actuacións previstes pel manteniment i la millora de l'espai públic, que s'aniran executant durant aquest mandat.

Pàgina 2 de 5
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28
Darrera actualització: 26.02.2015 | 18:28