Presentació del Programa de la Festa Major de Gelida 2024

Dimarts, 30 de juliol de 2024

Les regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Gelida presenten el programa de la Festa Major de Gelida 2024 i anuncien el pregoner d'enguany.

El passat divendres 26 de juliol es va presentar oficialment el programa de la Festa Major de Gelida 2024, que tindrà lloc del 16 al 20 d'agost. L'acte va reunir a nombrosos gelidencs i gelidenques, entitats i representants municipals per conèixer els detalls de la celebració d'enguany.

La regidora de Cultura, Maria Rigau, va destacar la importància del Programa de la Festa Major, agraint sincerament a totes les persones i entitats que han col·laborat en la seva creació. En particular, va mencionar aquells que han contribuït amb articles, aportant continguts que enriqueixen el programa i reflecteixen la diversitat cultural del nostre municipi.

Un dels moments més esperats de l'acte va ser l'anunci del pregoner de la Festa Major 2024. Aquest any, el pregó anirà a càrrec del gelidenc Sergi Oliva Valls, Assistant General Manager de l'NBA i membre dels Bastoners de Gelida. Sergi Oliva és una figura destacada tant en l'àmbit local com internacional, i el seu vincle amb Gelida i la seva trajectòria professional aportaran un valor especial a la inauguració de les festes.

Durant la presentació, es va descobrir la portada i el cartell de la festa, dissenyats per Mª Teresa Romero Martínez. Aquest disseny, que acompanyarà totes les comunicacions i materials promocionals de la festa, reflecteix els espais emblemàtics i les vivències de l’autora des de la seva arribada al municipi amb l'esperit de mostrar la seva imatge de Gelida.

Finalment, la Comissió de Festes va detallar els diferents actes programats per aquesta edició de la Festa Major, dissenyats per garantir una oferta variada i pensada per a tots els públics. Entre les activitats programades hi haurà concerts, activitats infantils, cercavila, espectacles i moltes altres propostes que asseguren la diversió i la participació de tothom.

Els interessats poden adquirir el Programa de la Festa Major per un preu de 10 euros. Aquest programa inclou tota la informació sobre els actes i activitats que tindran lloc durant els dies de festa, així com articles d'interès sobre la història i la cultura de Gelida.

Per a més informació i per consultar la programació completa d'actes de la Festa Major, es pot visitar el següent enllaç www.gelida.cat/festa-major-2024/

Darrera actualització: 30.07.2024 | 12:40