Servei de recollida de restes de poda porta a porta

Dilluns, 15 de gener de 2018 a les 00:00

Donada la gran quantitat de restes de poda i jardineria que es generen a les llars del municipi durant aquesta època de l'any, l'Ajuntament vol recordar el servei gratuït de recollida porta a porta de restes vegetals de poda i jardineria a particulars.

La recollida es realitza tots els dilluns a la tarda, i cal seguir les indicacions següents per acollir-se al servei:

- Trucar abans de les 12h al departament de serveis municipals de l'Ajuntament de Gelida (Montse Muray), al 937790058, i deixar el nom, adreça i telèfon.

- Els residus vegetals s'han de deixar davant la porta el mateix dilluns abans de les 17h.

- Els residus vegetals han d'anar lligats amb corda i el material petit, com ara fulles, gespa o males herbes s'han de guardar en bosses d'escombraries normals o industrials i no s'hi poden barrejar residus que no siguin vegetals.
- No recollirà cap feix de poda que no s'hagi trucat prèviament.

Amb aquest servei GRATUÏT es guanya en comoditat i s'evita col·lapsar els contenidors de la via pública amb residus orgànics d'origen vegetals i es garanteix el compostatge dels residus vegetals recollits.

Si per algun motiu no fos possible utilitzar aquest servei, convé recordar que es pot fer ús del servei de deixalleria durant tot l'any dins l'horari habitual, especialment per a les restes vegetals llenyoses o de mida gran.

Darrera actualització: 15.01.2018 | 11:42