Joventut

Notícies

 • 16 de juny de 2017 Actijoves estiuenc: activitats per adolescents de 12 a 16 anys Actijoves estiuenc

  Aquest estiu a Gelida des de les regidories de Serveis Socials, Joventut i el Patronat d’Esports us oferim activitats per adolescents de 12 a 16 anys que us ajudaran a passar la calor.

 • 17 de maig de 2017 L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna

  L’Ajuntament de Gelida, des de la Regidoria d'Educació i de Joventut, obra una aula d’estudi nocturna a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.
  El nou espai per estudiar romandrà obert del 29 de maig al 30 de juny, des de les 8 del vespre, un cop tancat el servei de Biblioteca, fins a les 12 hores de la nit, de dilluns a divendres. Un servei que s'ofereix per a estudiantes majors de 16 anys, per accedir-hi caldrà presentar DNI o Carnet de Conduir.

 • 13 de febrer de 2017 Els joves de Gelida convocats per dir la seva al voltant del Pla Local de Joventut Pla Local Joventut de Gelida

  L'Ajuntament de Gelida convoca als joves del municipi, el proper dijous 23 de febrer, perquè puguin de la seva al voltant del Pla Local de Joventut i quines són les polítiques volen al poble al voltant del seu col·lectiu.
  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Gelida iniciava el passat mes de setembre la revisió del Pla Local de Joventut conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07