Joventut

Notícies

 • 13 de febrer de 2017 Els joves de Gelida convocats per dir la seva al voltant del Pla Local de Joventut Pla Local Joventut de Gelida

  L'Ajuntament de Gelida convoca als joves del municipi, el proper dijous 23 de febrer, perquè puguin de la seva al voltant del Pla Local de Joventut i quines són les polítiques volen al poble al voltant del seu col·lectiu.
  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Gelida iniciava el passat mes de setembre la revisió del Pla Local de Joventut conjuntament amb la Diputació de Barcelona.

 • 2 de novembre de 2016 Regidoria Joventut: Torneig FIFA 16 i més videojocs! Torneig FIFA 16 i més videojocs!

  El pròxim 26 de novembre la Regidoria de Joventut organitza en les instal·lacions del Saló d'Espectacles de la UCG a partir de les 16,30 h una tarda plena d'activitat: Torneig FIFA 2016 i més videojocs!, amb simuladors de cotxes i pista de ball.

 • 20 de juliol de 2016 I Concurs de RAP Freestyle no límits I Concurs de RAP Freestyle no límits

  El proper dissabte 30 de juny es celebra a Gelida el primer concurs de RAP Freestyle no limits. El concurs va acompanyat de les actuacions de Moreno Malo i Juan Snk.
  L'objectiu d'aquest concurs és visibilitzar el talent de joves rapers locals i promocionar la competició lliure de violència on la rivalitat es genera a través de la creativitat i el domini del llenguatge.
  Les inscripcions són limitades i per poder participar cal inscriure’s on-line a través del web de l'Ajuntament abans del 25 de juliol .

 • 22 de juny de 2016 Gelida commemora el Dia Internacional de l'Orgull Gai Dia Internacional de l'orgull gai

  Dimarts vinent, 28 de juny, es celebra a tot el món el Dia Internacional de la Diversitat Sexual, també conegut com Dia de l’Orgull Gai, i l’Ajuntament de Gelida organitza, per primera vegada, un programa d’actes entorn a aquesta celebració, sota el lema No a la discriminació, Sí a la igualtat.

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07