Es presenta el programa i els actes de la Festa Major 2023

Divendres, 4 d'agost de 2023 a les 21:30

Les regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Gelida presenten el programa de la Festa Major de Gelida 2023.

Divendres passat, a la Pista Jardí de l'UCG, es presentava el programa i totes les activitats de la Festa Major de Gelida 2023, que se celebrarà del 17 al 23 d'agost, amb algunes novetats destacables.

L'acte es va iniciar amb la intervenció de la regidora de Cultura, Mari Rigau, que va posar en relleu l'important valor que té el Programa de la Festa Major, un element únic i de gran qualitat que des de l’any 1927 enceta la prèvia de les festes gelidenques. La regidora va aprofitar per agrair a tots els col·laboradors que ho fan possible, tant aquells que amb els seus escrits ajuden a enriquir-lo com als anunciants que hi col·laboren amb les seves aportacions. I agraint d'una manera especial als que enguany han fet un article. A més, ha fet una menció especial a Regina Civil per la seva trajectòria com a col·laboradora en el Programa.

Un programa ple d'articles d'opinió, de recerca o assaig i de les entitats, que pots adquirir, per només 10 euros, a l'Ajuntament de Gelida, a la Llibreria 7, Ca l'Espinach o Pastisseries La Confiança.

Durant l'acte, també es va donar a conèixer la portada i cartell de les festes, dissenyat enguany per Francina Castaño, així com el nom de les pregoneres d'enguany, que seran les Escoles de Gelida Teatre, que celebren aquest 2023 10 anys dalt dels escenaris.

Finalment, la regidoria i la Comissió de Festes, han explicat els actes d'enguany que s'han programat per celebrar aquestes festes, una Festa Major pensada per a fer gaudir a tothom.

Pots trobar tota la programació a: PROGRAMACIÓ FESTA MAJOR 2023

 

 

Darrera actualització: 07.08.2023 | 13:00