“Liceu a la fresca” amb Il trovatore a Gelida

Dimarts, 18 de juliol de 2017 a les 11:30

Gelida és un dels 166 municipis que porta enguany l’òpera a l’aire lliure amb el “Liceu a la fresca” que projectarà Il trovatore.

Aquest divendres, 21 de juliol a les 22h, a la plaça de la Vila de Gelida es podrà gaudir de latransmissió en directe de la nova producció d’Iltrovatorede Giuseppe Verdi, dirigida per Joan Anton Rechi, que es representarà al Gran Teatre del Liceu en el marc de la iniciativa que pretén fer arribar als espais públics de diferents municipisles millors òperes.
El Liceu és el primer teatre d’òpera del món que treballa el territori de forma proactiva i directa mitjançant el projecte Liceu al Territori, que pretén desprendre el públic d’idees preconcebudes sobre l’òpera i perquè un gran nombre de ciutadans s’acostin al Gran Teatre, i així seguir construint el Liceu de tots. A hores d’ara, Gelida juntament amb un total de 165 municipis del territori espanyol -148 a Catalunya- s’han adherit al Liceu a la Fresca, una iniciativa que permetrà que 72.000 persones gaudeixin a l’aire lliure de la producció Iltrovatoredirigida per Joan Anton Rechi, gràcies al suport d’Endesa i la participació activa de l’Obra Social ”la Caixa”. D’aquests municipis, 71, entre els quals es troba Gelida, viuran aquesta experiència per primera vegada.

Darrera actualització: 18.07.2017 | 11:51