Els grups municipal del PSC i d'ICV signen l'acord del Pla d'Actuació Municipal per al mandat 2015 - 2019

Dimarts, 31 de maig de 2016 a les 17:43

El dia 23 de maig, l’alcalde Lluís Valls, en representació del Grup Municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya i el regidor Pep Anfruns, en representació del Grup Municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds, van signar el document que estableix l’acord en el contingut i el corresponent desenvolupament del Pla d’Actuació Municipal de l’Ajuntament de Gelida per aquest mandat 2015 – 2019.

Un any després de la celebració de les eleccions municipals, i atenent al pacte de govern establert poques setmanes després de la constitució del nou ajuntament, s’ha elaborat aquest document que estableix els objectius i les actuacions prioritàries que regiran la política municipal durant el mandat. 

Característiques i eixos del Pla Municipal: 

• És un pla operatiu i orientat a l'acció: És tradueix en actuacions concretes, esdevenint el full de ruta que orientarà el futur de Gelida. 

• Té una vigència de quatre anys, que es corresponen amb la durada de la legislatura del govern municipal. 

• És un document de treball. Permet seguir el nivell de compliment dels compromisos assumits per l'ajuntament poden establir, si escau, la priorització, els terminis i els recursos necessaris per a cada acció. 

• És un document viu. Permet introduir modificacions per adaptar les actuacions als canvis en el context del municipi. 

El desenvolupament del Pla d’Actuació Municipal té en compte quatre eixos bàsics i essencials: 

• La GELIDA de les persones: Progressar en l’atenció a les persones per avançar en la igualtat d’oportunitats. Accions relatives a lluita contra la crisi, infància, gent gran, benestar social, salut, convivència, educació, joventut, cultura. 

• Una GELIDA per viure i conviure: Millorar i ordenar l’espai públic. És a dir, totes aquelles accions i objectius referits a transformació urbana, mobilitat, medi ambient, civisme. 

• GELIDA, un poble emprenedor, actiu i atractiu: Consolidar i promocionar Gelida. I en especial tot allò que fa referència a l’ocupació, l’activitat econòmica i empresarial, les noves tecnologies, comerç, turisme, patrimoni. 

• Una GELIDA participativa, oberta i solidària: governar per i amb els ciutadans i ciutadanes. Accions que desenvolupin polítiques de govern obert i qualitat democràtica, transparència, polítiques de proximitat, solidaritat.

Darrera actualització: 31.05.2016 | 17:45