El Parc de Nadal tanca amb èxit de participació l’edició 2009

Dijous, 31 de desembre de 2009 a les 00:00
Més de 300 nens i nenes han omplert diàriament les instal·lacions del Parc de Nadal gelidenc El Parc de Nadal organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Gelida ha rebut la visitia d’un gran nombre de nens i nenes durant les 5 jornades d’activitat. Els dies 23 i 24 i del 28 al 30 de desembre, el pavelló poliesportiu gelidenc ha estat un espai idoni per a fer més divertides les festes nadalenques dels més petits. Equipades amb diferents espais lúdics i recreatius, les instal·lacions del Pavelló Municipal han acollit un Parc de Nadal que ha atret, un any més, l’atenció de les famílies i sobretot dels més menuts del municipi de Gelida.   Tot i el repte que suposava pel Patronat d’Esports el fet d’augmentar fins a 5 dies les jornades d’obertura del Parc, els més de 300 nens i nenes que l’han omplert diàriament han estat tot un èxit. El fet que l’activitat estés oberta en horari de matí i també a les tardes, ha permès a les famílies gelidenques participar del Parc en la franja que més s’adequava a cada situació particular. 

Val a dir que els infants que participen en les diferents activitats que durant l’any organitza el Patronat Municipal d’Esports a través de l’Escola Esportiva, han comptat amb un dia d’entrada gratuïta.
Pel que fa les activitats, els inflables, els jocs de la Wii, la piscina de boles o els llits elàstics han estat els espais més concorreguts pels nens i nenes de Gelida.

Darrera actualització: 26.02.2015 | 00:00