Concert de Gospel: The Bobby Lewis Ensemble

Divendres, 23 de març de 2018 (De 20.30 h a 23.00 h)

Concert de Gospel a Gelida amb The Bobby Lewis Ensemble és una cor de gospel format per 8 veus i 4 músics sota la direcció del Pastor Bobby Lewis, un músic extraordinari, compositor, així com professor de màsters musicals a Alaska.

En el concert hi intervindrà el grup de gospel gelidenc Donant la nota, que cantarà algunes peces amb la coral de Nova York.

Veus i músics: Paul Alexander Johnson, Tobias Kelly, Isaiah Malik Hill, Rudolph Bobby Lewis Jr, Charmaine DaCosta, Josette Elaine Newsam, Enga Davis, Simeon Avionce, Mandela Hoyles, Larodus G. Shaw, Aron Marchak, Tanessha Marie Gary, i a destacar la veu de Ryan A. Shaw, tres vegades nominat als premis Grammy com a millor vocalista (2008, 2011 i 2014).

El passat 18 de novembre, The Bobby Lewis Ensemble va celebrar el seu 20è aniversari amb un concert a l'Aaron Center Hall de Nova York. Han actuat al Lincoln Center i al Madison Square Garden, van actuar a Gelida l'estiu de 2009 i novament tindreu el privilegi d'escoltar-los i compartir bona música amb aquest cor el proper 23 de març de 2018. Extraordinari concert que precedeix al que tindrà lloc al dia següent dia 24 de març al 37è. Festival de Jazz de Terrassa i ja diumenge 25 i com a darrer concert a Catalunya, actuaran a l'Auditori de Roses.

Gòspel, jazz, excel.lència, passió, i molt bona música, de fet el millor gòspel que heu escoltat i que us farà vibrar i sentir com mai.

Quin cost té:

10-12€

Adreça:

Saló d'Espectacles de l'UCG

Darrera actualització: 13.03.2018 | 13:16