Obres de renovació de l’arbrat i reparació de les voreres del carrer Enric Prat de la Riba

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 17:00

Dins de les diferents actuacions previstes de manteniment i millora de l’espai públic, aquest dimecres, dia 14 de març, s’iniciaran les obres de renovació i reubicació de l’arbrat i reparació de les voreres del carrer Enric Prat de la Riba.

Les obres consistiran en la substitució de l’arbrat existent, plantant una nova espècie ( magnòlia grandiflora galissonnière ) de creixement controlat. Així mateix es repararan els escocells i els trams de vorera deteriorats amb importants deformacions, provocades pel creixement superficial de les arrels dels arbres i que dificulten la mobilitat de les persones.

Durant el període d’execució de les obres, per facilitar la seva correcta execució, no es podrà aparcar en el carrer Enric Prat de la Riba, des de les 07:00 h. fins les 19:00 h.

Amb posterioritat, en el període no lectiu de l’Escola Les Fonts, encara per determinar, es procedirà també a l’execució de les obres d’una zona de pacificació del trànsit en el tram que afecta a l’esmentat centre per tal de millorar la seguretat i la mobilitat dels alumnes.

Des de l’ajuntament li demanem disculpes per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar amb la confiança que representaran una gran millora per a tots els veïns i veïnes.

Agraint la seva col·laboració, restem a la seva disposició per a tot allò que consideri.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 13:34