Èxit de participació a la Funifira 2016

Dimarts, 22 de novembre de 2016 a les 13:47

Al voltant de 4.000 visitants han gaudit de la fira temàtica d'oci ferroviari i maquetisme i les activitats paral·leles.

Organització, expositors i visitants han sortit molt satisfets de la setena edició de la Funifira de Gelida. Els dos espais principals: la fira temàtica al pavelló i la gastronòmica, així com la gran varietat d'activitats que s'han celebrat en diversos equipaments, han atret a un gran nombre de visitants de totes les edats.

Gelida consolida una vegada més la Funifira, la fira d’oci ferroviari, maquetisme, gastronomia i de vins i caves, tot potenciant els elaboradors i restauradors locals. Una eina de dinamització econòmica i turística del municipi al voltant del Funicular que es completa amb visites guiades al Castell i als cellers locals, la ruta modernista, música, una exposició i el torneig de pàdel, a més de les activitats temàtiques i els tallers. Disortamdament, enguany el funicular no ha estat en funcionament per problemes tècnincs. 

El Director General de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, inaugurà la Funifira juntament amb l’Alcalde de Gelida, Lluis Valls. Per altra banda, el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que inicialment havia de dur a terme la inauguració, va visitar l’espai temàtic del Pavelló Poliesportiu. 

L’organització de la Funifira assegura que ja s’està començant a treballar per la propera edició, cercant noves activitats i propostes per oferir als visitants.

Darrera actualització: 22.11.2016 | 13:49