Arriba la FUNIFIRA 2017

Dilluns, 6 de novembre de 2017 a les 00:00

Fa vuit anys naixia la FUNIFIRA, una fira que a l'entorn del maquetisme i l'oci ferroviari volia dinamitzar i donar a conèixes Gelida.
Any rere any la FUNIFIRA ha anat prenent cos, mantenint l'espai firal i l'espai gastronòmic com a llocs de referència però oferint, també, noves propostes de diferent contingut amb l'objectiu d'incrementar l'atractiu d'aquesta fira.

Una nova edició de la FUNIFIRA és a punt d’iniciar-se. Una iniciativa de dinamització, de promoció de Gelida que vol mantenir el seu atractiu amb noves propostes i que enguany es presenta amb una novetat que, si bé no ens satisfà, ens fa veure el futur amb un cert optimisme.

L’any passat esmentàvem que el Funicular no estava en funcionament per motius tècnics. En aquesta ocasió, el Funicular no hi és present. El 9 de juny es va produir la retirada dels dos vagons per tal de realitzar diferents avaluacions
tècniques. És la primera fase del projecte de reparació del Funicular, un projecte que esdevé fruit del compromís manifestat pel Conseller Josep Rull en la FUNIFIRA 2016 i de les diferents reunions que des de l’ajuntament s’han mantingut, també, amb el president de FGC, Enric Ticó. Uns treballs, per valor de 1,5 milions d’euros, que facilitaran la renovació de les caixes i les rodes.

Amb la confiança i el desig de que l’any vinent puguem tenir el Funicular en funcionament i fent explícit l’agraïment a totes les persones, empreses i entitats que fan possible la FUNIFIRA, us convidem a participar de les diverses activitats que en formen part.

Sigueu benvinguts i gaudiu de Gelida i de la FUNIFIRA.

Darrera actualització: 15.12.2017 | 17:50