Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

Dimarts, 2 de maig de 2017 a les 15:50

Des d’avui i fins al proper dijous 12 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.
La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.
La preinscripció es formalitza, sempre dins el període indicat, en l’imprès que es facilitarà a les famílies en el moment de la sol·licitud.

La documentació identificativa que s’ha d’aportar durant el període de preinscripció és, en tots els casos, original i fotocòpia del llibre de família, del DNI (o NIE) de la persona sol•licitant i de la TSI (Targeta Sanitària Individual). A més, cal presentar la documentació acreditativa dels diferents criteris de baremació en cas que s’al·leguin.
Per al curs 2017-2018, l’oferta de places escolars de 0-3 anys a les llars d’infants de Gelida és aquesta:

PO: El Cérvol Blau: 8 / El Montcauet: 8
P1: El Cérvol Blau: 8 / El Montcauet: 22
P2: El Cérvol Blau: 7 / El Montcauet: 10

Tota la informació actualitzada sobre el procés de preinscripció es pot consultar al web de l’Ajuntament de Gelida gelida.cat.
Si voleu més informació sobre el projecte educatiu de cada llar podeu consultar el butlletí EDUCA que edita cada any la Regidoria d’Educació o entrar als comptes de Facebook de cada

Darrera actualització: 02.05.2017 | 16:18