Arriba a Gelida l’exposició sobre drogodependències “Controles?”

Dimarts, 6 de març de 2018 a les 00:00

Gelida acollirà l'exposició Controles? exposició divulgativa i interactiva sobre els riscos de les drogues amb l’objectiu de conscienciar i prevenir sobre les drogodependències. La mostra s’inaugurarà amb una visita guiada el dijous 15 de març, a les 17h, en un acte presidit per la regidora d’Educació, Montse Nicolau.

L'exposició Controles?, forma part dels recursos de prevenció que ofereix la Diputació de Barcelona als municipis de la demarcació de Barcelona.  L’exposició s’adreça a la població jove i adolescent, a les seves famílies, a professionals de diferents àmbits i, també, a adults. Aquesta mostra pretén proporcionar informació sobre drogues, treballar els factors de protecció per prevenir el consum i les conductes de risc; promoure actituds responsables i saludables entre els joves; i reflexionar sobre les eines educatives de les famílies i adults.

Controles? és una exposició itinerant pels municipis de la demarcació de Barcelona. Des del 2012 ha passat per més de 50 municipis i a Gelida estarà instal·lada del 9 al 22 de març.

Durant els dies de l’exposició els alumnes de l’Institut Gelida faran diversos tallers a l’exposició amb l’acompanyament d’experts. I els dies 13, 15 i 20 de març l’exposició restarà oberta al públic de 17 a 19h.

      

Darrera actualització: 06.03.2018 | 13:12