Educació

Notícies

 • 29 de novembre de 2017 Jornada escolar del 21 desembre

  La Generalitat de Catalunya ha decretat el dijous 21 de desembre com a dia inhàbil a efectes escolars amb motiu de la jornada electoral. Per tant, tots els centres educatius estaran tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària.
   

 • 9 d'octubre de 2017 Regidoria Educació: Continuen els cursos d'anglès Cursos Anglès

  Els cursos d'anglès es tornen a posar en marxa a partir de la setmana del 6 de novembre fins el 14 de desembre de 2017.

 • 6 de setembre de 2017 Regidoria Educació: Nous Cursos d'Anglès Cursos d' anglès

  Els cursos d'anglès es tornen a posar en marxa a partir de la setmana del 25 de setembre fins el 2 de novembre de 2017.

 • 24 de juliol de 2017 Aprovat el reglament del nou Consell Municipal d’Educació

  El reglament del nou Consell Municipal d’Educació de Gelida (CMEG) ja està definitivament aprovat després que hagi passat pel corresponent període d’exposició pública posterior a l’aprovació unànime del Ple. 

 • 17 de maig de 2017 L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna

  L’Ajuntament de Gelida, des de la Regidoria d'Educació i de Joventut, obra una aula d’estudi nocturna a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.
  El nou espai per estudiar romandrà obert del 29 de maig al 30 de juny, des de les 8 del vespre, un cop tancat el servei de Biblioteca, fins a les 12 hores de la nit, de dilluns a divendres. Un servei que s'ofereix per a estudiantes majors de 16 anys, per accedir-hi caldrà presentar DNI o Carnet de Conduir.

Activitats

Actuacions

Regidories

Publicacions

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07