Educació

Notícies

 • 17 de maig de 2017 L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna

  L’Ajuntament de Gelida, des de la Regidoria d'Educació i de Joventut, obra una aula d’estudi nocturna a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.
  El nou espai per estudiar romandrà obert del 29 de maig al 30 de juny, des de les 8 del vespre, un cop tancat el servei de Biblioteca, fins a les 12 hores de la nit, de dilluns a divendres. Un servei que s'ofereix per a estudiantes majors de 16 anys, per accedir-hi caldrà presentar DNI o Carnet de Conduir.

 • 8 de maig de 2017 L'Escola Municipal de Música de Gelida: Obre període de matriculació L'EMMG OBRIM PERíODE DE MATRICULACIÓ

  Per confirmar la plaça en el cas dels alumnes de l'Escola, com per fer-la de nova, s'ha de fer presencial al mostrador de recepció.

 • 2 de maig de 2017 Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

  Des d’avui i fins al proper dijous 12 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.
  La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.
  La preinscripció es formalitza, sempre dins el període indicat, en l’imprès que es facilitarà a les famílies en el moment de la sol·licitud.

 • 4 d'abril de 2017 Regidoria d'Educació: Curs de costura amb màquina de cosir Curs de costura amb màquina de cosir

  La Regidoria d'Educació posa en marxa un nou Curs de Costura amb màquina de cosir.
  Tindràn una durada de 7 sessions, s'iniciarà el 26 d'abril fins el 7 de juny de 2017.
  Les classes es faran al Centre Cívic de l'Escorxador en dos horaris de dimecres de 16,30 a 18,30 o de 18,30 a 20,30h.
  El preu de l'activitat és de 55€.

 • 2 de març de 2017 Surt el butlletí Educa amb la informació de Portes Obertes als Centres Escolars 2017 - 2018 Educa

  Coincidint amb el període de preinscripcions als centres educatius per al curs 2017-2018, la regidoria d'Educació, publica el butlletí Educa. El butlletí conté informació sobre la preinscripció, els projectes educatius i els serveis de les escoles de Gelida, així com els actes de portes obertes previstos. Durant la setmana del 6 al 13 de març, les dues llars d'infants, les escoles d'infantili primària, l'institut i l'escola de música obren les seves portes i conviden les famílies a conèixer de prop el projecte educatiu i el seu dia a dia amb visites majoritàriament durant l'horari lectiu. A més, s'han programat dues xerrades d'orientació adreçades a les famílies i als alumnes de 4t ESO i 2n Batxillerat sobre les sortides acadèmiques i laborals després dels estudis obligatoris i postobligatoris.

Activitats

Actuacions

Regidories

Publicacions

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07