Educació

Notícies

 • 24 de juliol de 2017 Aprovat el reglament del nou Consell Municipal d’Educació

  El reglament del nou Consell Municipal d’Educació de Gelida (CMEG) ja està definitivament aprovat després que hagi passat pel corresponent període d’exposició pública posterior a l’aprovació unànime del Ple. 

 • 17 de maig de 2017 L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna L'Ajuntament de Gelida posa en marxa una aula d'estudi nocturna

  L’Ajuntament de Gelida, des de la Regidoria d'Educació i de Joventut, obra una aula d’estudi nocturna a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual.
  El nou espai per estudiar romandrà obert del 29 de maig al 30 de juny, des de les 8 del vespre, un cop tancat el servei de Biblioteca, fins a les 12 hores de la nit, de dilluns a divendres. Un servei que s'ofereix per a estudiantes majors de 16 anys, per accedir-hi caldrà presentar DNI o Carnet de Conduir.

 • 8 de maig de 2017 L'Escola Municipal de Música de Gelida: Obre període de matriculació L'EMMG OBRIM PERíODE DE MATRICULACIÓ

  Per confirmar la plaça en el cas dels alumnes de l'Escola, com per fer-la de nova, s'ha de fer presencial al mostrador de recepció.

 • 2 de maig de 2017 Comença el període de preinscripció a les llars d'infants municipals

  Des d’avui i fins al proper dijous 12 de maig està obert el període de preinscripció a les llars d’infants municipals de Gelida, El Cérvol Blau i El Montcauet.
  La preinscripció s’ha de fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila en l’horari habitual d’atenció al públic.
  La preinscripció es formalitza, sempre dins el període indicat, en l’imprès que es facilitarà a les famílies en el moment de la sol·licitud.

 • 4 d'abril de 2017 Regidoria d'Educació: Curs de costura amb màquina de cosir Curs de costura amb màquina de cosir

  La Regidoria d'Educació posa en marxa un nou Curs de Costura amb màquina de cosir.
  Tindràn una durada de 7 sessions, s'iniciarà el 26 d'abril fins el 7 de juny de 2017.
  Les classes es faran al Centre Cívic de l'Escorxador en dos horaris de dimecres de 16,30 a 18,30 o de 18,30 a 20,30h.
  El preu de l'activitat és de 55€.

Actuacions

Regidories

Publicacions

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07