Gelida presenta el nou Cicle de Músiques del Món

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00

El Cicle de Músiques del Món enceta una nova proposta escènica que pretén acostar al públic la música i la cultura de diferents indrets del món.

El primer Cicle Músiques del Món de Gelida, que se celebrarà en tres dates diferents; 25 de març, 19 de maig i 29 de setembre, comptarà amb tres propostes que ens transportaran al Marroc, l'Índia i Síria.

El primer concert sota el títol l'I*MAD, del jove marroquí Imad Amrah, obrirà el cicle amb la presentació "Llega la Tormenta". Una proposta fresca i plena d'energia, fusió de les influències que ha anat rebent de diferents estils musicals, i les seves arrels nord-africanes, que no oblida mai.

Aquesta proposta es podrà veure al Saló d'espectacles de l'UCG, el proper diumenge 25 de març a les 19h, per un preu de 10-12€.

Després del Marroc, el Cicle ens acostarà la música de l'Índia amb Tapangroup. Format per professionals amb un intens coneixement de les més profundes tradicions orals i musicals de l'Índia, embellides amb aportacions individuals, fruit de la riquesa musical dels artistes, que ens regalarà la força, la frescor i l'elegància de la tradició musical Índia.

I finalment, la darrera proposta d'aquest nou Cicle ens acompanyarà el conjunt Sirià, Gani Mirzo Trio. Una formació reconeguda pel seu treball de fusió de la música kurda i oriental amb el flamenc i el jazz. Dedica el nou disc (2014) al camp de refugiats de Domiz, ubicat al Kurdistan (Iraq), en el qual hi conviuen avui més de 100.000 persones.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gelida enceta aquest nou projecte amb la voluntat d'apropar sons de diferents indrets del planeta al públic assistent i acostar-nos a altres cultures i tradicions viatjant a través de la música.

Darrera actualització: 22.03.2018 | 12:27