Cultura i festes

Notícies

 • 12 de juny de 2017 Revetlla de Sant Joan 2017: Sopar Popular. Ampliat inscripció fins dimecres 20h Revetlla de Sant Joan

  Com cada any la Regidoria de Festes de l'Ajuntament organitza per aquesta revetlla de Sant Joan el sopar Popular.
  Cadascú ha de portar el seu sopar, l'organització hi posa la coca i el cava.
  (inscripcions prèvies on-line i al CIC del 12 al 16 de juny de 16 a 20 h

 • 11 de maig de 2017 Oberta la convocatòria d'anuncis pel Programa de Festa Major Oberta convocatòria anuncis Programa Festa Major

  Un cop més el Programa de Festa Major està en període d'elaboració i, així mateix, la possibilitat d'inserir-hi un espai publicitari.

 • 5 de maig de 2017 Programa Festa Major 2017 Programa de Festa Major

  S’ha obert el termini per a la presentació d’escrits per al Programa de Festa Major. Aquest, amb la valuosa aportació de moltes persones i entitats de Gelida vinculades al nostre poble, és un inestimable testimoni de la vida gelidenca al llarg de l’any.

 • 5 de maig de 2017 Concurs per al disseny de la portada del programa de Festa Major 2017 Portada Programa Festa Major

  Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gelida obrim una nova convocatòria del concurs per al disseny de la portada del Programa de Festa Major del nostre municipi.

 • 22 de febrer de 2017 Arriba el Carnestoltes 2017 a Gelida Carnaval

  Aquest cap de setmana, Gelida gaudirà amb la festa del Carnestoltes 2017.
  Divendres 24 és el torn del Casal de la Gent Gran amb un berenar de carnestoltes i ball. El preu del berenar és de 10€ i cal fer les inscripcions prèviament al Casal Gent Gran.
  La Rua Infantil de Carnaval és dissabte 25, a 2/4 de 5 de la tarda, que sortirà des de la plaça de l'Església. Amb un recorregut pels carrers de Gelida acompanyats amb el grup de Batucada Tukats de Gelida, per finalitzar al Saló d'Espectacles de l'UCG amb animació a càrrec de La Pandilla Canina i coca amb xocolata, així com un photocall.
  A la nit, Festa de Carnaval Nocturna amb concurs de disfresses amb els millors premis, s'iniciarà a les 00h al Saló d'Espectacles de l'UCG.
  Actes organitzats per la Regidoria de Gent Gran, Regidoria de festes i l'Assemblea de Joves de Gelida

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07