Cultura i festes

Notícies

 • 22 de febrer de 2017 Arriba el Carnestoltes 2017 a Gelida Carnaval

  Aquest cap de setmana, Gelida gaudirà amb la festa del Carnestoltes 2017.
  Divendres 24 és el torn del Casal de la Gent Gran amb un berenar de carnestoltes i ball. El preu del berenar és de 10€ i cal fer les inscripcions prèviament al Casal Gent Gran.
  La Rua Infantil de Carnaval és dissabte 25, a 2/4 de 5 de la tarda, que sortirà des de la plaça de l'Església. Amb un recorregut pels carrers de Gelida acompanyats amb el grup de Batucada Tukats de Gelida, per finalitzar al Saló d'Espectacles de l'UCG amb animació a càrrec de La Pandilla Canina i coca amb xocolata, així com un photocall.
  A la nit, Festa de Carnaval Nocturna amb concurs de disfresses amb els millors premis, s'iniciarà a les 00h al Saló d'Espectacles de l'UCG.
  Actes organitzats per la Regidoria de Gent Gran, Regidoria de festes i l'Assemblea de Joves de Gelida

 • 20 de desembre de 2016 Nova Agenda amb totes les activitats de festes Agenda Nadal 2016-2017

  Com cada any des de l'Ajuntament, des de les Regidories de Cultura i Festes amb la col·laboració de diverses entitats, us oferim l'agenda amb les activitats de les festes nadalenques.
  Així mateix les diferents exposicions amb els seus horaris i les activitats del Parc Infantil de Nadal.

 • 1 de desembre de 2016 Torna "Una nit màgica" Una nit Màgica

  Donat l’èxit de les edicions passades, tornarem a tirar endavant la iniciativa “Una nit màgica”. Es tracta d’una proposta adreçada a tots els nens i nenes de Gelida que pretén aconseguir que la Nit de Reis sigui una mica més màgica per a tots els infants i les famílies del municipi, fent possible que, durant aquesta nit, un dels tres Reis Mags vingui a casa vostra i entregui al vostre fill/a un dels regals que prèviament ens haureu fet arribar.

 • 30 de novembre de 2016 Presentació del cartell de la Fira de Santa Llúcia Presentació cartell Santa Llúcia

  Compte enrere per a la celebració de la Festa de Santa Llúcia, el divendres 13 de desembre, amb la presentació del cartell i el programa d'actes de Santa Llúcia i l'entrega de dues donacions.

 • 3 de novembre de 2016 Gelidencs Viatgers. Concurs fotogràfic i exposició col·lectiva GELIDENCS VIATGERS

  Tema del concurs: fotografia de viatge.
  La participació està oberta a tots els gelidencs que vulguin presentar una fotografia de les seves vacances o d’algun viatge. S’admetrà (o es publicarà) una única foto de cada participant.
  Les fotografies s’han d’entregar muntades en cartolina molt rígida de 30x40 cm, obligatòriament en sentit vertical i sense inscripcions ni senyals al davant. Al dors de la fotografia hi figurarà el títol de la foto, el nom de l’autor, el núm. de DNI, l’adreça postal i electrònica, i un telèfon.

Darrera actualització: 16.01.2015 | 03:07