Serveis

Pàgina 2 de 2
 • PIJ (Punt d'Informació Juvenil)

  Servei d’autoconsulta sobre temes d’interès juvenil: - Ensenyament. - Treball. - Vacances. - Associacionisme. - Lleure. - Els tràmits que podeu realitzar són: - Inscripció a cursets i/o tallers. - Tramitació Borsa Jove d’Habitatge Comarcal. - Cessió de sala: Espai Jove. - Tramitació de subvencions i ajuts per a associacions locals. - Cita amb el càrrec electe de l’àrea.

 • PIJ a l'IES Gelida (Punt d'Informació Juvenil)

  Des del PIJ informem els alumnes de l’IES dels recursos i els serveis que hi ha al municipi i a la comarca i es dinamitzen xerrades i tallers a tutories.

 • Policia Local
  L’estructura organitzativa del cos respon als eixos d’actuació principals. Amb dependència directa de la Prefectura que s’ocupa de la gestió interna del cos i la planificació, de la gestió dels recursos humans i materials.
 • Punt d'informació CIDEM

  La Xarxa de Punts d’Informació CIDEM (PIC) està formada per organismes intermedis que actuen com a aliats estratègics del CIDEM, dissenyant i executant la política d’innovació i apropant a les Pimes informació clau per a l’activitat empresarial. La xarxa PIC dissenya programes que s’ajusten a les necessitats del territori en el què actua i crea sinergies entre els integrants d’aquest teixit industrial. La xarxa PIC ofereix un servei personalitzat, gratuït i de qualitat acreditada amb la certificació amb la norma ISO 9001. Els serveis que ofereixen els PIC són: - Resoldre les consultes que plantegen les empreses i/o nous emprenedors. - Dissenyar i executar polítiques de promoció de la innovació: - Plans d’innovació. - Dinamització de clústers. - Projectes pilot per facilitar la incorporació per part de les empreses de noves tècniques avançades de gestió. - Desenvolupament de proves pilot sobre tecnologies emergents en el territori. - Foment de l’emprenedoria. - Accions de sensibilització sobre aspectes vinculats amb la innovació i la tecnologia.

 • Cursos Gent Gran Punt TIC. Sala Gelid@

  Punt TIC amb 8 ordinadors d'accés públic i gratuït en horari de tardes de 16 a 20h tot l'any, mes de juliol de 10 a 14h. Agost tancat per vacances

 • Serveis a les empreses

  La Borsa de Treball és un servei municipal totalment gratuït que pretén facilitar el contacte entre persones que busquen feina i empresaris necessitats de recursos humans. (Servei subvencionat.) S’ofereix: - Borsa de treball i preselecció dels candidats segons el perfil sol·licitat. - Difusió de l’oferta en les condicions que considerin oportunes: tauler d’anuncis. - Informació sobre temes de formació, subvencions... - Centre de Promoció Econòmica. - Ajuntament de Gelida.

 • Serveis socials

  Els serveis socials d’atenció primària constitueixen el punt d’accés immediat al Sistema Català de Serveis Socials, el primer nivell d’aquests, el més proper al ciutadà i als àmbits familiar i social. Tenen per objecte prestar atenció a la millora de la qualitat de vida de tots els ciutadans i ciutadanes de Gelida. Estan integrats per un equip multidisciplinar, format per una treballadora social, una educadora social i una treballadora familiar. Serveis: - Informació, orientació i assessorament. - Tramitació de serveis i prestacions. - Recepció i anàlisi de demandes. - Detecció i prevenció de situacions de risc o exclusió. - Tractament de suports a persones, famílies i grups de treball comunitari. - Derivació als serveis socials d’atenció especialitzada. - Gestió del Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD). Amb qui pots contactar? - Amb la treballadora social els dilluns (dia d’atenció de visites concertades), dimarts i dimecres (hores de treball intern). - Amb l’educadora social, dimarts i dimecres. - Es pot demanar cita prèvia a l’OAC

 • SIL (Serveis per a la Integració Laboral)

  Programes d’inserció destinats a la integració laboral de les persones amb discapacitat.

 • SOIL (Servei d'Orientació i Insercio Laboral)

  Informació del mercat de treball (contractes, ocupacions...). Assessorament i informació per respondre a aquestes preguntes: - De què puc treballar? - Què necessito? - On puc anar a buscar feina? - Com fer o millorar el currículum? - Com fer les entrevistes? - On puc fer formació? - Quines tècniques puc utilitzar per trobar feina? - Borsa de treball en contacte amb les empreses de la zona. - Informació d’ofertes de treball: OTG (INEM), premsa, oferta pública... Inscriure’s a la Borsa de Treball Si voleu formar part de la base de dades de la Borsa de Treball Municipal per tal de consultar ofertes de feina, podeu demanar cita trucant per telèfon al 93 779 00 58 (OAC) o mail: claramuntcm@diba.cat. 

Pàgina 2 de 2
Darrera actualització: 19.01.2015 | 13:42
Darrera actualització: 19.01.2015 | 13:42