Alcaldia

Com a Alcalde vull donar-te la benvinguda a aquesta pàgina web de Gelida, un poble obert, acollidor i dinàmic de la comarca de l’Alt Penedès que et convido a visitar. I et convido a fer-ho de manera presencial però també, alhora, des d’aquest espai tecnològic que tens al teu abast. Endinsant-te en la web podràs conèixer el nostre municipi, les entitats que en formen part, els serveis de què disposem i podràs informar-te de l’actualitat municipal. Des de l’Ajuntament volem que aquesta web sigui un element de comunicació, de promoció i d’informació, un instrument viu i dinàmic que ens apropi als ciutadans i que ens permeti establir-hi una relació més directa.

Els reptes en el camp de les noves tecnologies són nombrosos i a la vegada importants i assolir-los és un dels objectius que des del govern municipal ens hem marcat. Som sensibles a les noves tecnologies i a tot el que se’n deriva i és per això que la web municipal ha de ser una eina al servei dels ciutadans, que els faciliti tota mena de gestions i d’informacions. A través de la web l’Ajuntament ha d’estar obert les 24 hores del dia als gelidencs i gelidenques i a totes aquelles persones que des de qualsevol indret vulguin apropar-se a Gelida.

Des de la web volem oferir més i millors serveis i perquè això sigui efectiu cal adequar-la de manera constant, adaptant-la a les noves necessitats que es plantegen dia a dia. Podem fer-ho, però ho volem fer amb tu dins d’un àmbit de participació. Es per això que ens agradaria rebre els teus suggeriments, les teves propostes i les teves queixes, no tan sols per millorar aquest servei sinó per millorar Gelida, el teu poble.
Un cop més, benvingut, benvinguda, a Gelida, un poble que has de conèixer, un poble que t’agradarà.

Per a qualsevol cosa, des de l’Ajuntament, restem a la teva disposició.

Una abraçada.

Lluís Valls Comas
Alcalde de Gelida

Darrera actualització: 10.02.2015 | 11:30
Darrera actualització: 10.02.2015 | 11:30