Programa de suport pels als afectats de la clàusula terra

Divendres, 17 de març de 2017 a les 10:53

Aquest passat mes de febrer el Servei Comarcal d'Habitatge ha realitzat dues xerrades per informar als ciutadans de la Comarca de l'Alt Penedès sobre les clàusules terra. Aquestes xerrades formen part d'un programa de suport a les persones afectades per les clàusules terra amb l'objectiu de facilitar-los-hi la reclamació extrajudicial establerta en el RDL 1/2017.

Amb la intenció de facilitar el procediment, s'ha elaborat una sol·licitud model perquè, qualsevol persona, pugui demanar la preparació de la reclamació personalitzada. Així mateix, el Servei Comarcal d'Habitatge del Consell Comarcal facilita informació telefònica al ciutadà per saber si estan afectats o no i, posteriorment, també s'ofereix orientació per saber si les propostes que rebin les entitats financeres son les apropiades.
Per mitjà del següent enllaç: accedeix, hi trobareu la informació i la sol·licitud per la preparació de la reclamació.
Tanmateix, a banda de tota la gestió de les clàusules terra, també s'informarà d'altres clàusules abusives de les hipoteques com ara la referent a les despeses de constitució, és recomanable gestionar-les totes, per medi de l'enllaç esmentat.
Telèfon de contacte del Servei Comarcal d'Habitatge: 93 890 00 00

Darrera actualització: 17.03.2017 | 19:16