Obres de repavimentació d'un tram del c/Enric Prat de la Riba en la cruïlla amb la Ctra. de Sant Llorenç

Dimarts, 31 de gener de 2017 a les 09:36

Seguint amb les diferents actuacions previstes de manteniment i millora de l’espai públic, un cop detectats uns lleus enfonsaments d’una part del ferm, la setmana vinent s’iniciaran la reparació i pavimentació, amb aglomerat asfàltic, d’un tram del carrer Enric Prat de la Riba, en la cruïlla amb la carretera de Sant Llorenç en sentit sortida.
Les obres s’executaran el dimecres, 1 de febrer, i el dijous, 2 de febrer, i consistiran en el repicat del ferm actual, el sanejat i la formació de la base de la nova caixa de pavimentació i la corresponent pavimentació amb aglomerat asfàltic.

L’execució d’aquestes tindrà una afectació en la circulació de vehicles durant la durada de les mateixes. En aquest sentit, per tal que en tingui coneixement, li comuniquem que:
• El dimecres, 1 de febrer i el dijous, 2 de febrer no es podrà accedir a la carretera de Sant Llorenç pel carrer Enric Prat de la Riba.
• La sortida del barri de La Fanga pel carrer Enric Prat de la Riba s’haurà d’efectuar per la carretera de Martorell.
• L’accés al carrer Enric Prat de la Riba des de la carretera de Sant Llorenç es podrà efectuar com fins ara.
Des de l’Ajuntament demanen disculpes per les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar, agraint la seva col.laboració, amb la confiança que representaran una millora per a la mobilitat.
Per a qualsevol qüestió pot posar-se en contacte amb la Policia Local, trucant al telèfon 93.779.24.70.

Darrera actualització: 31.01.2017 | 09:40

Imatges

Obres repavimentació