Obres de millora del Centre Vila

Dimarts, 28 d'agost de 2018 a les 12:00

Davant l’actual estat del carrer Marquès, d'un tram del carrer Major (des del seu inici fins a la cruïlla amb el carrer Barceloneta), de la part de la plaça de I’Església per on transiten els vehicles i del Passatge Bastoners, que comporta un perill de lliscament i de caiguda per als vianants.

Per aquest motiu, amb la voluntat de resoldre-ho, es va iniciar la redacció del projecte de renovació del paviment dels esmentats carrers i les tramitacions pertinents per a la seva execució.

Ara, havent finalitzat la fase administrativa i tècnica de licitació i adjudicació de les obres, i un cop finalitzada la Festa Major, s'iniciarà l'execució d'aquest important projecte, finançat en la seva totalitat per l'ajuntament.

Les obres projectades contemplen, en primer lloc, la demolició i retirada de tot el paviment existent. Una fase que s'ha previst iniciar en la primera setmana de setembre.

Posteriorment, es realitzarà la col·locació de peces de pedra prefabricada antilliscant en les zones exteriors (espais per als vianants) i en tot el Passatge Bastoners i d'un paviment d'aglomerat imprès en les superfícies centrals.

La magnitud de les obres i l'objectiu de finalitzar-les de manera correcta en el termini més breu possible, comportarà la prohibició de la circulació de vehicles. Durant l'execució es facilitarà, sempre que es pugui i en horari restringit, la carrega i descarrega als comerços de la zona.

Des de l'ajuntament li demanem disculpes per les molèsties o dificultats que es puguin produir en una obra tan complexa. Una actuació prioritària que, de ben segur, ha de millorar l'accessibilitat i la mobilitat de les persones.

Per qualsevol consulta pot posar-se en contacte amb els Serveis Tècnics municipals o amb la Policia Local.

Agraint la seva col·laboració, restem a la seva disposició per a tot allò que consideri.

Darrera actualització: 28.08.2018 | 12:04