L’Ajuntament de Gelida torna a obrir el Parc Infantil situat al Parc Central

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

Després de dos mesos d’obres, aquest passat diumenge, l’Ajuntament tornava a obrir el parc infantil del Parc Central i ho fa amb una festa.

Aquesta Centenars de famílies van aplegar-se diumenge a la festa d’obertura del Parc infantil, situat a l’Avinguda Europa. Un espai que ha estat renovat en la seva totalitat, per millorar les seves instal·lacions i incorporar nous elements de joc per a tothom.

La festa d’inauguració va comptar amb diversos tallers infantils al voltant del món del circ, diferents jocs i taller de maquillatge, tot amenitzat amb música. Els assistents van poder esmorzar xurros amb xocolata.

La nova instal·lació ha substituït a la zona de jocs que hi havia, la qual es trobava molt deteriorada. El nou parc infantil compta amb una gran estructura central d’activitats lúdiques amb diferents espais connectats, caseta i tobogans, un espai de gronxadors, molles, una teranyina i una gran tirolina.

El regidor de Serveis, en Carles Arranz, ha volgut ressaltar la importància de tenir unes instal·lacions adequades per les zones de jocs infantils i insta a la ciutadania a respectar-les i fer-ne un bon ús per part de tots.

Darrera actualització: 22.02.2019 | 09:19