La Regidoria de Serveis inicia una nova campanya de Civisme amb la “Flora Tulipa” com a protagonista

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 01:00

L'Ajuntament de Gelida ha posat en marxa una nova campanya de civisme que vol arribar a tothom, però incidint de forma especial en els més petits i joves del municipi.

Per aquest motiu, per vetllar per la bona convivència i per aconseguir una visió empàtica, la protagonista del projecte és Flora Tulipa una escombriaire amb poders especials i protagonista d'un còmic.

Durant 5 divendres, que s'iniciava el passat 15 de febrer, es fa una entrega als infants i joves del municipi de 5 "historietes", el primer és una presentació del personatge, de la Flora. A partir d'aquí, les 4 historietes que tractaran els problemes d'incivisme més habituals al municipi, com els excrements de gos, la gestió de les deixalles o mobles vells i la brutícia als carrers. A cada entrega es planteja un conflicte amb un personatge del poble que fa alguna cosa "incívica". Aleshores, la Flora li dóna "una lliçó" fent ús dels seus poders i es resol el conflicte.

La Regidoria de Serveis de l'Ajuntament, amb aquesta nova iniciativa, pretén sensibilitzar i conscienciar la ciutadania, i especialment arribar als més petits i joves, sobre els deures per conviure cívicament, la importància del manteniment de l'espai públic, el respecte de l'entorn urbà o el reciclatge entre d'altres.

Perseguint l'objectiu de conscienciar a tothom de la importància de mantenir un poble net i ser respectuós amb el municipi fomentant les bones pràctiques individuals i millorar els comportaments a la via pública, per avançar cap a un model de poble més implicat, net, agradable i sostenible, amb la intenció de millorar la convivència. De la mateixa manera aquesta campanya també dóna resposta a la reiteració d'actes incívics que suposen un cost que ha d'assumir el municipi.

Les entregues de les 5 historietes, a mesura que vagin sortint cada divendres, les podràs trobar en un document adjunt o l'apartat de publicacions de la pàgina web.

 

Darrera actualització: 19.02.2019 | 11:40