“Juguem en Família” nou espai familiar a Gelida

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 00:00

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida presenta el nou projecte “Juguem en Família” un nou espai educatiu i familiar del municipi.

Aquest nou espai educatiu vol ser un lloc on pares i mares comparteixin experiències i reforcin els vincles afectius amb els seus nadons i infants, acompanyats d’una experta en joc infantil i terapeuta que els acull. Un espai de joc lliure entre els infants i de diàleg entre els adults, per intercanviar dubtes i compartir experiències.

Les trobades es realitzaran del 3 d’abril al 27 de juny, al Centre Cívic de l’Escorxador, i estaran dinamitzades per Mireia Batlle, experta en joc infantil i terapeuta, i dividides en dos grups d’edat; els dimarts, de 17.15 a 18.30h, les famílies amb nadons dels 6 als 18 mesos, i els dimecres, de 17.15 a 18.30 h, les famílies amb infants de 18 a 36 mesos.

Per conèixer més, totes les famílies interessades es podran informar a la presentació del projecte el proper dissabte 3 de març, a les 11h al Centre Cívic de l’Escorxador.

Per formar part dels grups de dinamització, cal formalitzar una inscripció online a www.gelida.cat. Les places són limitades i tenen un cost de 20 euros al mes. Per més informació podeu adreçar-vos al Centre d’Iniciatives Culturals de Gelida (CIC) de dilluns a divendres, de les 16 a les 20h.

Accedeix al formulari d'Inscripció

Darrera actualització: 28.02.2018 | 17:27