Inici del projecte de millora de l’aparcament de l’estació de RENFE

Divendres, 14 de juliol de 2017 a les 13:30

El proper dimarts s’iniciaran les obres del projecte de renovació i ampliació de l’aparcament municipal de l’estació de Renfe, amb un pressupost de 324.984,80€.

L’àmbit d’actuació, d’uns 6100 m2, incorpora una parcel•la propietat d’ADIF, que ha cedit l’ús a l’Ajuntament de Gelida, i una altra de propietat municipal.
Les obres projectades contemplen les següents intervencions: enderrocs i moviments de terres, pavimentació de tota la superfície, senyalització de les places d’aparcament, construcció d’esculleres de pedra i murs de formigó, execució d’una nova xarxa de pluvials, instal•lació de 16 punts de llum, soterrament de les línies de servei de telefonia I electricitat en un tram de l’aparcament, recol•locació de l’actual marquesina de la parada de bus, enjardinament i allisat de talussos.
L’execució d’aquest projecte preveu una capacitat per a 209 places de cotxe, 2 places de bus, 1 plaça de bus interurbà, 2 places de taxi, 31 places per a motos I 4 per a bicicletes.
Durant el termini d’execució de les obres, es podran utilitzar dues zones alternatives d’aparcament, habilitades a prop de l’estació, (una al carrer Santiago Rubió i l’altra en un espai situat més amunt de l’aparcament del restaurant de Can Panyella). En aquest sentit, però, en el temps que es desenvolupin les obres en la plataforma superior, amb una durada prevista de tres setmanes, encara es podrà aparcar en la plataforma inferior del mateix aparcament de l’estació.L’empresa AMSA, adjudicatària d’aquestes obres, informarà, amb antelació, del moment en què no es podrà accedir a cap zona de l’actual aparcament. Tanmateix, es facilitarà la mobilitat dels vianants per accedir a les andantes de l’estació.
Les obres, si no sorgeix cap imprevist, es preveu que finalitzin a finals del mes de setembre.
Des de l’Ajuntament es demanen disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.
 

Darrera actualització: 14.07.2017 | 14:18