Gelida recuperarà el funcionament de l'emblemàtic Funicular

Dimecres, 12 d'abril de 2017 a les 18:38

FGC licitarà, el proper 15 de maig, el concurs per a posar en funcionament el Funicular de Gelida amb una inversió d’1’5 milions d’euros.
El municipi de Gelida es troba aquests dies d’enhorabona amb la notícia de la posada en marxa dels procediments per executar la reparació de l’emblemàtic Funicular.

Després de la visita del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, el passat mes de novembre a Gelida aprofitant els actes de la Funifira, on va expressar el compromís de gestionar la reparació del Funicular per tal que pogués tornar a funcionar els caps de setmana, l’alcalde Lluís Valls, ha anat mantenint diferents reunions de treball. La darrera, amb el President de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, amb l’objectiu de que aquestes obres de reparació es realitzessin el més aviat i ràpid possible.

En el dia d’avui, fruit d’aquest treball conjunt i de l’interès compartit per part de la Conselleria, de Ferrocarrils de la Generalitat i, especialment, de l’Ajuntament, s’ha fet públic l’acord de FGC de licitar el treballs de reparació del Funicular per un import d’1,5 milions d’euros. La previsió és que el Funicular torni a donar servei a finals del 2018.

Adjuntem nota de premsa de FGC: Descarregar

Darrera actualització: 12.04.2017 | 18:45