Gelida presenta el cartell i la programació de Santa Llúcia 2017

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 00:00

El passat dimarts, 28 de novembre, l'Ajuntament de Gelida presentava el cartell i el programa de la Diada de Santa Llúcia de Gelida 2017.

L'acte va ser encetat per la Comissió de Festes de Santa Llúcia, representada per en Jaume Surià, on va posar en valor la festivitat i va agrair a tothom que hi forma part o que hi participa d'alguna manera.

En l'acte de presentació, es va donar a conèixer el guanyador de la portada i del cartell de la Festa de Santa Llúcia, que com els darrers anys, ha estat escollit mitjançant un concurs on s'han presentat fins a 6 propostes diferents. El cartell guanyador va ser presentat pel Regidor de Cultura, en Pep Anfruns, i és un disseny de Norman Junqué, guanyador del cartell de Festa Major de l'any 2016.

Seguidament, es va fer entrega del guardó Santa Llúcia Solidària a Mans Unides, en concret a la secció territorial del Racó del 3r Món a Gelida. Josep Maria Oró i Carme Viaplana van ser el representant de l'entitat social que van explicar els projectes que duen a terme i la importància d'aquesta aportació.

Finalment, l'Alcalde de Gelida, en Lluís Valls, va fer la cloenda de l'acte, on va fer l'entrega de la recaptació del Trenet Solidari de la Funifira 2017, enguany amb una xifra de 431,5€.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 10:41