Gelida celebra la Setmana de la Lactància Materna

Dimecres, 27 de setembre de 2017 a les 00:00

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Gelida organitza una sèrie d’activitats per difondre els beneficis de la lactància materna en col·laboració a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, el Servei Català de la Salut i altres institucions i entitats de Salut.

Aquest dissabte l’Ajuntament farà l’acte d’inauguració de la Setmana de la Lactància Materna, a les 11h a la plaça de la Vila, i ha programat activitats per difondre els beneficis de la lactància materna per la salut de la nostra societat.

La primera d’aquestes activitats serà un espectacle adreçat als més menuts, "El gall Frederic i la gallina Caterina" amb actors, titelles, música i cançons populars, que anirà a càrrec de la Companyia Pengim Penjam. A més, durant tot el matí hi haurà taller per a infants.

El divendres 6 d’octubre, a les 18h, serà el torn de la segona activitat de la Setmana de la Lactància Materna a Gelida amb  l'hora del conte amb música per a bebès i el conte "La Filomena va al riu" hora del conte amb música per a bebès a càrrec de la Companyia Pengim Penjam. Un acte que es durà a terme a la Sala Gran del Centre Cultural.

Darrera actualització: 27.09.2017 | 10:26

Imatges

lactància