Èxit a la marató de donació de sang a Gelida amb 131 participants

Dimarts, 11 de juliol de 2017 a les 09:58

131 persones van participar de l’èxit de la Marató de Donació de Sang que es va celebrar a Gelida aquest passat 8 de juliol. D’aquestes, 125 donacions es van fer efectives, i la resta, 6 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang. Volem ressaltar les 18 persones que no havien donat mai sang i es van iniciar en la donació en aquesta Marató.

Cal destacar la col·laboració d’entitats de Gelida en les activitats que van envoltar la Marató durant tot el dia per animar a la gent a participar-hi. Al matí, hi podíem trobar les voluntàries de la Creu Roja, fer tallers infantils i gaudir d’un inflable, presents durant tot el dia, o gaudir de l’exhibició castellera dels Vailets de Gelida. A la tarda, Flashmob de bollywood i Hip Hop Discjey, a càrrec de Gelidanses del món, exhibició de Dance i Flamenc, i l’actuació de la Batucada dels Tukats de Gelida. A més, també es va fer un recull fotogràfic de la jornada de la mà dels membres de Flash Gelida.
Aquestes donacions tenen una gran importància per ajudar a l’augment dels baixos índex de sang existents al Banc de Sang i Teixits, especialment durant els mesos d’estiu. A Catalunya, cada dia es necessiten 1000 donacions de sang, i a l'estiu, aquestes baixen un 30%.

Darrera actualització: 11.07.2017 | 10:26