El comerç de Gelida torna a regalar premis amb la nova campanya de dinamització comercial

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 00:00

Seguint amb l'èxit de l'any passat, l'ACBG conjuntament amb la regidoria de Comerç de l'Ajuntament enceten aquesta setmana una campanya de dinamització comercial al municipi, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu de la campanya és promoure el comerç de proximitat i conscienciar a la ciutadania de la importància del consum local per mantenir el municipi viu i dinàmic. Per això, i per incentivar les compres al municipi, entre el 6 i el 21 de juny, els comerços participants lliuraran als seus clients un "rasca" on es podran obtenir obsequis.

Per altra banda, el dia 22 de juny al Parc Central, s'organitza una festa Holli de benvinguda al bon temps i per posar el punt final a la campanya de dinamització comercial. En aquesta festa, els assistents podran gaudir d'un d'espectacle de dansa, de música i fer les batalles de pols de colors típiques de les festes Holli. A més, aquell dia es podran recollir els obsequis aconseguits amb les seves compres durant la campanya i es realitzarà el sorteig amb les butlletes que no resultin premiades, i que els clients hagin omplert i dipositat en les urnes habilitades allà mateix.

Darrera actualització: 07.05.2019 | 12:24