Convocat el concurs per al disseny del Programa de la Festa Major de Gelida 2015

Divendres, 15 de maig de 2015 a les 16:25

El període d’entrega de les propostes és del 18 de maig al 3 de juliol de 2015.
Entreu a la notícia i consulteu les bases de participació.

La regidoria de Cultura convoca el concurs per al disseny de la portada del Programa. Pot participar qualsevol artista, dissenyador/a o persona que hi estigui interessada i es valorarà l'originalitat de l'obra.
El premi té una donació econòmica de 150 euros, o bé, en el cas que l'autor o autora disposi d'obra i estigui interessat/da, podrà exposar-la en algun dels equipaments municipals de Gelida.
Els treballs s'hauran d'entregar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'ajuntament, a la biblioteca i al Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) en horari d'atenció al públic o s'hauran d'enviar per correu certificat. També es pot fer a través del web municipal www.gelida.cat, així com consultar les bases del concurs.
El termini per a la presentació de propostes finalitza el divendres 3 de juliol.

Presentació d'escrits

D'altra banda, com és habitual, també es poden presentar escrits per al Programa de Festa Major. Els originals es presentaran en suport informàtic per correu electrònic a llibrefmgelida@gmail.com. Les bases que regulen la presentació dels escrits es poden consultar a la web de l'Ajuntament www.gelida.cat.
El termini de presentació d'escrits, en aquest cas, finalitzarà el divendres 12 de juny.

Darrera actualització: 27.05.2015 | 18:17