Veu, paraula, ànima

Dissabte, 22 d'abril de 2017 a les 20.00 h

Dos llenguatges germans i diferents alhora, antiquíssims i tan joves al mateix temps: la música i la poesia. Dues persones de trajectòria diversa que l'atzar ha aplegat: José Manuel Pagán i Jordi Llavina. Els versos del segon han trobat un bell correlat en la música del primer.

"Tres poemes de Mort i d'Esperança" és una suite poètica, inclosa dins el llibre Matí de la mort, de Jordi Llavina, que José Manuel Pagán ha muscat per a veu de baríton i piano. La fèrtil trobada entre tots dos creadors ha comptat amb l'ajut inestimable del tenor Jordi Mas, creador de La Fábrica de Lied: l'associació que vetlla per la difusió del lied i, al mateix temps,  per la creació i potenciació d'aquest gènere que fon paraula i música.
L'estrena de "Tres poemes de Mort i d'Esperaná" tindrà lloc en la segona part de l'espectacle. Jordi Llavina dirà una breu solecció de la seva poesis i, tot seguit, s'interpretaran els tres poemes musicats per José Manuel Pagán. En la primera part, es podrà sentir, també, una selecció d'Amor de poeta, de Shumann (per a baríton i piano), i una tria dels poemes de La rosa als Llabis, de Joan Salavat-Papasseit, musicats per Eduard Toldrà.

Quin cost té:

Preu: 8 EUR (anticipades) 10 EUR (taquilla)

Adreça:

Sala d'actes Centre Cultural

Darrera actualització: 02.02.2017 | 12:38