Festival Píndoles, Microteatre fora del teatre

Dissabte, 20 d'octubre de 2018 (De 19.00 h a 20.00 h)

La #GiraPindoles torna per sorprendre de nou! Tres peces curtes de microteatre, tres gèneres diferents, tres escenaris singulars.

El Píndoles juga amb l’espai, apostant pel “teatre fora del teatre”: proposa representacions en espais poc convencionals, on la proximitat del públic amb els actors augmenta l’experiència teatral en intensitat, a la vegada que la fa única.

La selecció de les tres obres resten pendents de concretar. Les peces, escrites, dirigides i interpretades per professionals, es presenten a Barcelona, en el marc del Festival Píndoles al mes de juny.

 

VENDA D’ENTRADES

Anticipada:

www.gelidaescultura.cat | App Gelida és Cultura (descarrega-te-la des de la App Store o des de Google Play) | Ajuntament de Gelida | Àgora Vins i Copes

A taquilla:

Des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle

Descomptes *:

50%  Infants i joves de 4 a 14 anys | Jubilats

25% Joves 15 a 25 anys | Grups a partir de 10 persones (s’hauran de comprar a l’Ajuntament, o a taquilla fent reserva prèvia a gelida.cultura@diba.cat)

TR3SC www.escena25.cat

* Per beneficiar-se de qualsevol dels descomptes caldrà acreditar la condició que dona accés a la bonificació a l’hora d’adquirir les entrades. Els descomptes no són acumulables.

Quin cost té:

10€ anticipada* - 12€ taquilla

Adreça:

Diferents indrets del municipi (D’un indret a un altre caldrà desplaçar-se un màxim de 200 metres.)

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:49